2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا اسما فرکانس دارن،گاها یه اسمی ممکنه برا یکی خیلی خوب باشه و همون اسم برا یکی دیگه خیلی بد باشه،برا همین بعضیا اسمشون رو بعدا تغییر میدن و تاثیر مثبتی هم میزارع روشون

سومین کاربری🙄

خواهرمم وقتی بچش به دنیا اومد زردی خیلی خیلی شدیدی داشت که دکترا احتمال اینکه عقب مونده ای چیزی بشه رو داده بودن،بعد خواهرم نذر کرد اگه خوب بشه اسمش بزاره علی که خداروشکر خوب شد و الان همه علی صداش میکنن،،اسم شناسنامش شهریار بود

من یه بچه سقط کردم بچه دومم از همون اولش درد و خونریزی داشتم مادرشوهرم وقتی حالمو دید و خونریزیمو دید گفت امیدی به بچت نیست فقط سه ماهم بود اما حرکتشو حس کرده بودم تازه دکتر گفته بود امیدی نیست به اسونی بچه دار شی اما معجزه شده بود و باردار بودم وقتی تو مطب دکتر داشتم درد میکشیدم گفتم امام علی اگر بچم سالم باشه اسمشو به عشق خودت میزارم امیر....خلاصه وقتی دکتر معاینم کرد حتی لکه خونی ندید ... ولی بارداری خیلی بدی داشتم ...تو شش ماهگی میخواسط دنیا بیاد رحمم تند تند باز میشد گفتم یا ابولفضل اگر بچم دنیا نیاد اسمشو امیر عباس میزارم ...و همون لحظه دردم قط شد و تا ۹ماهگی ۴۰بار ‌بستری شدم و درد زایمان میگرفتتم ولی شکر خدا بچه سر موقعه دنیا اومد و سالم هم بود ....الان ۴سالو نیمشه اونقدر شیطونه که عصبیم کرده...الان اسمش امیرعباس هست یعنی شاه شیر ها