2777
2789
عنوان

۱۰۰ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی ک متوجه نیست فک کنم شمایی....

کسی که خواب هستو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب نه!! شمام فعلا همینجور خودتو بزن بخواب امیدوارم یه روزی بخوای که بیدار بشی حداقل بتونی الکی دوتا جواب قانع کننده واس حرفات داشته باشی که اینجوری جواب ندی که مرغ پخته هم خندش بگیره از جواباتون

امثال شما هم بلد نیستن با احترام جواب بدن.

ببین عزیزم ما داریم تو همین کشور زندگی می‌کنیم تناقض‌ها و بی عدالتی رو می‌بینیم 

آلن همه با سوادند میتونند تجزیه وتحلیل کنند چرا باید تعصب کورکورانه داشته باشیم

کسی که خواب هستو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب نه!! شمام فعلا همینجور خودتو بزن بخواب ...

ما فقد میخایم دنبال ابن باشیم نزول و ربا چیه و کجاس بنظرم پولی ک الا میدم دوستم نزول نیس چون بابتش زحمت کشیدم و خیلی از بازاری ها این کارو میکنن گلم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
ما فقد میخایم دنبال ابن باشیم نزول و ربا چیه و کجاس بنظرم پولی ک الا میدم دوستم نزول نیس چون بابتش ز ...

الان هرکس دنبال اینه که سرمایش از دست نده ویا لااقل بتونه زیادش کنه کار شما درست گلم  

ببین عزیزم ما داریم تو همین کشور زندگی می‌کنیم تناقض‌ها و بی عدالتی رو می‌بینیم  آلن همه با سو ...

این بی عدالتی ک میتونیم بگیم از ماست ک بر ماست...

بانک در سود و ضرر پول افراد سهیم..و مشارکت.ولی بازار نه ..

خیلی فرق داره،

اینجا افراد علاقه دارن نشون بدن تا میخورن همه چی حلال..ولی تا بخان پس بدن نمیشه حرام و ربا...

اگه اینطور پس کل زندگی ما ایرانیا حرام.و رباس.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
الان هرکس دنبال اینه که سرمایش از دست نده ویا لااقل بتونه زیادش کنه کار شما درست گلم  

اره والا ن اینکه پولمو بدم بانک ۱ تومن بم بده 

الا پنجاه دست دوستم دارم ۲ و نیم میده

ی ۱۱۰ هم دارم پنج و پونصد میده

این بی عدالتی ک میتونیم بگیم از ماست ک بر ماست... بانک در سود و ضرر پول افراد سهیم..و مشارکت.ولی با ...

الا منظورتون اینه کار من حرامه؟🥴

الا منظورتون اینه کار من حرامه؟🥴

شما تو کار بوتیکی.از نظر من نه شایدم اشتباه میکنم🤷🏻‍♀️.بستگی داره تو چه کاری باشه،چون الان ک پرسیدم حتی مواد فروش ها هم سود میدن.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

پس این وام‌هایی که از سر ناچاری میگیریم و باید چند تا ضامن وچک وسفته  کارمزد کلان بدیم چیه ولی همین پول اگر بخوایم بزاریم بانک تا مشارکت بشه وارزش پول میاد پایین چی 

فکر نکنم سیستم بانکی تو ایران با اصول اسلامی سازگار باشه 

اینجا ایران