2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون دارم ازدواج میکنم،خانواده خودم گیر دادن باید بریم دکتر،گواهی بگیریم برای اونا،درحالی که اونا اسم ...

ای وای تا حالا رابطه ای چیزی نداشتی که؟ 

اگه اسیبش جدی باشه فک نکنم گواهی بدن اگ جزئی باشه میدن 

ای وای تا حالا رابطه ای چیزی نداشتی که؟  اگه اسیبش جدی باشه فک نکنم گواهی بدن اگ جزئی باشه مید ...

یه رابطه پر خطر داشتم ولی ببخشید دخول کامل نبود،عصرش اندازه دو سه قطره خون اومد،فرداش رفتم دکتر،بهم گفت خراش داره،ولی اگر بخوای واست گواهی بنویسم،این جریان برای سه چهار ساله پیشه و ازون موقع به بعد دیگه همچین کاری نکردم و تکرار نشد،امکان نداره ترمیم شده باشع؟

یه رابطه پر خطر داشتم ولی ببخشید دخول کامل نبود،عصرش اندازه دو سه قطره خون اومد،فرداش رفتم دکتر،بهم ...

منی که رابطه نداشتم اصن گفت یکم اسیب دیده فلن ک قصد ازدواج ندارم ولی اون موقع نمیدونم باید چکار کنم

برو ی دکتر اگه خراش باشه بنظرم بدن گواهی

خود به خود ترمیم نمیشه

نمیذارن و ازین میترسم یک درصد اونام بگن برم

اره ببین نمون تا وقتی که خودشون باهات بیان ببرنمت معاینه وگرنه پزشک میگه اسیب یا هر چی دیده خودت برو ی دکتر تا وقت هست ببین چی میگه 

یه رابطه پر خطر داشتم ولی ببخشید دخول کامل نبود،عصرش اندازه دو سه قطره خون اومد،فرداش رفتم دکتر،بهم ...

ببین با رابطه خونریزی داری مطمئن باش

اینم که دکتر بنویسه یا چیزی بگه بیشتر به دکتر مربوطه که چه مدلی  باشه ولی اکثرا گواهی میدن