2777
2789
عنوان

اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 21 پست

سلام عزیزم تجربه ای با پوراعتماد ندارم ولی خانم دهقان و تشخیص شون قبول دارم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ان شاالله که اتیسم نیست  هیچیش نیست

البته اتیسم ترسناک نیست اگر جامعه ما اگاه باشن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@سارا(مامان_امیر_پرهام)       @سارا(مامان_امیر_پرهام)1    

🌹

مثلا پیله میکنه به یه در گاهی وقتا هی باز وبستش میکنه.پسرفت کلام داشت.بچه ای که ۱۰ماهگی میگفت مامان ...

سلام به نظر من ببرش پیش قنادزاده 

خیلی دقیق میگه حدود بیست دقیقه ارزیابی میکنه  نه الکی مثل بعضی ها

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز