2777
2789
عنوان

عیدی میدیمممم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 129 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست مهربونم عزیزدلم  من واقعا شرمنده محبت تون هستم خیلی لطف میکنی در حقم ان شاءالله خدا صد ...

الهی قربونت برم عزیزم دشمنت شرمنده  بخدا همیشه به یادتم برات دعامیکنم الهی زندگیت پراز آرامش باشه 

@ثودک   @sara7177b     @nazgol_64     @maryam2121     ...

سلام عزیزم قربونت برم که منو به یاد داری الهی هرچی میخواهی خداوند بهتون عطا کنه🤲😘

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

سلام ممنون ازتون انشالله شما عیدی تونو از امام علی ع بگیرین 

برا مادرم دعا کن شفا بگیره دیگه نخواسته باشه بره دکتر 

من خودمم یه حاجتی دارم نمیتونم بگم اینجا، برامنم دعا کن الهی خیر ببینی

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

سلام عزیزم قربونت برم که منو به یاد داری الهی هرچی میخواهی خداوند بهتون عطا کنه🤲😘

سلامت باشی 🌸✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

استارتر عزیز انشاالله امیرالمومنین در هر دو عالم دستگیر و مددکارت باشه ، اسمم مریمه برام دعا کن به خدا نزدیکتر بشم و ایمانم بیشتر بشه ، برای خوشبختی و سلامتی و موفقیت دخترم مهسا التماس دعا دارم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم لطفا به نیت امضام انیتا هستم خدا خیرت بده

گلم الهی ک قدمشون خیر و خوش باشه

ب 

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
عزیزم لطفا به نیت امضام انیتا هستم خدا خیرت بده

عزیزم ب نیت شما مخصوصا ۲بار تسبیح رو گفتم 🤦‍♀️😍😍

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
عزیزم ب نیت شما مخصوصا ۲بار تسبیح رو گفتم 🤦‍♀️😍😍

قربون محبتت عزیزم

خدا خیرت بده

الهی هیچوقت تو زندگی به مشکل نخوری

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
برای ایشون. @آرزوی_شیرین     @varparide25     @ریحانه1374     ...

😘😍😗

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️بعضی روزا تو زندگی هستن که دلت میخواد صدباااار زندگیشون کنی،اون حس خووب اون گریه ی از سر شوق،براتون از این روزا آرزو میکنم😌❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️