2777
2789
عنوان

بحران زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست
خب چرا وقتی امادگی ازدواج ندارید جواب مثبت میدین؟ الانم نمیخواد حال خودتو بگیری...خوبه 4سال دیگه از ...

خودمم نمیدونم چرا جواب مثبت دادم ! هوف نمیدونم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 28سالگی عقد کردم..29عروسی

ولی خب کاملا امادگی ازدواج داشتم..تا قبل از 28سالگی زیاد میلی نداشتم به ازدواج و احساس مسئولیت

ولی عقد که بودیم لحظه شماری میکردم بریم سر خونه زندگیمون...

زندگیتون پر از عشق
خودمم نمیدونم چرا جواب مثبت دادم ! هوف نمیدونم

بیشتر فکر کنی بیشتر ترس میره تو دلت

ب خوبیای مستقلی فک کن

اینکه با سلیقه خودت خونه رو میچینی..با سلیقه خودتون غذا میپزی..دونفری میرید پیاده روی..دونفری میرید مهمونی...یه نفر کنارته نازتو بکشه...کنارش ارامش داری...

تا وقتی هم بچه نداری خونه تمیزی داری...نگران کارای خونه نباش

زندگیتون پر از عشق

عزیزم ، مبارک باشه و خوشبخت بشی. 

بله به هر حال استرس شرایط جدید را داری که قابل درک هست. ولی شما اینقدر که روی سختی ها زوم کردی ، هنوز شیرینی های زندگی مشترک را نچشیدی. مخصوصا که همه شرایطت هم خوب هست. انشاالله شیرینی های زندگی مشترک با یک آدم حسابی را که بچشی متوجه میشی چه قدر خدا دوستت داشته و چه برکتی میاد تو زندگیت. 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
زود بچه نیار . فقط این به ذهنم رسید بگم.  بچه داری مسئولیتش هزار برابر بیشتر و سخت تر از همسرد ...

بله خودمم همین توی ذهنمه

بیشتر فکر کنی بیشتر ترس میره تو دلت ب خوبیای مستقلی فک کن اینکه با سلیقه خودت خونه رو میچینی..با س ...

مرسی از دلگرمی دادنت عزیزم😘

روزش هم مهمه 😄 میخواستم شخصیتتو بررسی کنم 

توی شخصی میگم عزیزم

همینجوری نگفته ی کاربر هست بیست و چهاری میگه تو‌زنموی منی درصورتی ک اصلا من جاری ندارم 🤣 یهو روز تولدمم با زنموش یکی باشه دهن بدبختو سرویس کنه

عزیزم ، مبارک باشه و خوشبخت بشی.  بله به هر حال استرس شرایط جدید را داری که قابل درک هست. ولی ...

ممنونم مهربون 

مرسی بخاطر دلگرمی ای ک میدی❤️