2821
2789
عنوان

دارم میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 36 پست
ببین رفتی دو روز دیگ نیای بگی دلم براش تنگ شدا و نیماد دنبالم  رفتی دیگ برو تمومش کن  اگه ...

آخ چیکار کنم زندگیمو دوس دارم همه حسرت زندگیمو میخورن چیکارکنم خداااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه دوسش دارم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭

وقتی اذیتت میکنه نمیتونی زندگی کنی چکاریه

این حست دوست داشتن نیست وابستگیه کم کم خوب میشه سخت تر از مرگ مادر پدر نیست ک البته دور از جون

دختر داییم پارسال مچ شوهرشو موفع خیانت گرفته بود معتاد هم بود پسره اومد خونه داییم اولش تردید داشت طلاق بگیره یا برگرده بعد یک ماه میگفت خدا هم بیاد بگه برو زندگی کن نمیرم دیگ این نشون میده وابستگیه

ببخش شخصیت مرزی دارید اگر مسی می زنتت و دوسشم داری ولی در همون زمان ازش بدت میاد شخصیت مرزی هست

من همسرم سیاه و کبود نمیکنه ولی بعضی وقتا دست درازی میکنه اما من بعدش اصلا ازش بدم نمیاد و تا میاد منت کشی انگار ن انگار اتفاقی افتاده بنطرت شخصیت من چجوریه

🩵
آخ چیکار کنم زندگیمو دوس دارم همه حسرت زندگیمو میخورن چیکارکنم خداااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خب من گفتنی ها گفتم با این شرايط ک میگی نرو لابد خوبیای زندگیت بیشتر از بدیاش ک دل نبریدی 

رفتی همونایی ک میگی حسرت زندگیت میخورن خون ب دلت می‌کنند چی شد ما ک فکر کردیم تو خوشبختی 

ولی اگه میری برای طلاق برو تصمیمت بگیررفتی برگشتنی در کار نیست 

اینم بهت بگم اون‌نمیاد دنبالت تازه خودت باید واسط بفرستی تا آقا رو راضی کنند برگردی خونه ات 

قشنگ فکراتو بکن 

ولی من میگم چون میگی دوستش داری سر یه هفته میفتی ب گریه زاری نری بهتره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من همسرم سیاه و کبود نمیکنه ولی بعضی وقتا دست درازی میکنه اما من بعدش اصلا ازش بدم نمیاد و تا میاد م ...

بستگی به کودکیت و رفتار والدینتون داشته عزیزم 

اگر تحقیر و تنبیه مداوم در مودکی داشتی و بی مهری از طرف والدین ممکنه 

>*
ممنون از راهنماییت خیلی کمکم کرد

چی شد عزیزم موندی ؟آشتی کردید؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چی شد عزیزم موندی ؟آشتی کردید؟

آره رفتم خونه مامانم غروب اومد بامامانم رفتیم بیرون به مامانم قول داد دیگه هیچ وقت تکرار نکنه گفت اگه هرکاری کردم دیگه باهام زندگی نکن فعلا قول داده منم یه فرصت دیگه بهش دادم ببینم چی میشه

آره رفتم خونه مامانم غروب اومد بامامانم رفتیم بیرون به مامانم قول داد دیگه هیچ وقت تکرار نکنه گفت اگ ...

انشالله خوشبحت و عاقبت بخیر بشی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792