2777
2789
عنوان

دخترم تب شدید داره توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 91 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه شیاف دیکلوفناک بوده میاره پایین مواظب باش چیز دیگه ای ندی چون یخ میشه بدنش پسر من که همسن بچه ات هست بعد ۲ ساعت بدنش سرد شد 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
خطر نداره واسش؟

نه پسر من ۱۴ ماهش تموم نشده هنوز دکتر هفته ی پیش داد ۲/۵ سی سی هر ۸ ساعت . این دکتر ۸۰ سال داره حداقل و خیلی دکتر خوبیه . اگه بد بود نمیداد . با دفعه ی اولی ک دادم تب پسرم اومد پایین . قبلش تب زیربغلش ۳۸.۵ بود هرچقدر پاشویه کردم شیاف گذاشتم شربت دادم تبش پایین نیومد فقط بروفن اثر کرد

استامینوفن

پس میتونی هر ۶ ساعت ایبوپروفن بدی با معده پر ۴ سی سی. هر ۴ ساعت هم استانمینوفن . باهم نده مابین هم باشه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
استامینوفنه شیافش تبشم پایین نیاوارده خیلی

شیاف استا تاثیر نداره.یه شیاف دیکلوفناک پنجاه بزار یا صدو نصف کن بزار سریع میاره پایین.هیچ شربتی هم نیاز نیس دیگ.نترس هیچیش نمیشه با شیاف .چون مسکنه آرومش هم میکنه .اگ پنجاه نداری صدو نصف کن بزار.

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...