2777
2789
عنوان

عید دلگیر ما😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 60 پست
گریه نکن عزیزم بیخیال باش ما هم همیشه تو خونمون دعوا بود سالها گذشته ولی اعصاب وروانمون بهم ریخته شد ...

سر هیچی میدونی هیچی از بچگی همش اون عوضی زهرمار کرد زندگی کردن رو برام بخدا حالم خیلی بده ن روحی برام مونده ن اعصابی ن سلامت روانی

دیگه نمیتونم دارم با گریه تایپ میکنم تاوان چیرو دارم از بچگی میدم نمیدونم که اما دیگه نمبتونم دیگه کم آوردم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان

امشب خیلی دلم گرفت

از دست خودم ناراحتم

از تربیت خودم ناراحتم

ما ۴ تا جاری هستیم

بزرگه یه پسر ۲۰ ساله و دختر ۱۶ ساله داره

دومی دختر ۱۶ ساله و دختر ۸ ساله

من که سومی هستم دختر ۱۱ و دختر ۶ ساله دارم

چهارمی پسر ۳ ساله داره

دختر اولی و دومی بنا به سنشون همیشه با هم هستند

دختر بزرگه من ۹۹ درصد اوقات تنها

پسر جاری  کوچیکه محبوب همه هست بنا به دلایل خیلی زیاد از جمله پسر بودن و تو خونه مادرشوهر زندگی کردن

و خوب این پسر اصلا با دختر ۶ ساله من سازگاری ندارندو مدام دعوا که واقعا پسر جاری زورگو  هست و لوس ولی خوب همه طرفداری اونو میکنند و با دختر من بد برخورد میکنند

خلاصه که من خودم هم با این جاری کوچیکه اصلا حال نمیکنم و تا جایی که بتونم کمتر میرم خونه مادرشوهر

واین باعث شده که اون سه تا جاری همیشه با هم هستند جاری کوچیکه دختر خاله جاری دوم و دختر عموی جاری اول هست  و با منم نسبت دوری داره

خلاصه که تو جمع خونه مادرشوهر منو بچه هام واقعا تنهاییم

اونا مدام با همن

مدام برنامه ریزی برای تفریحات مشترک

و.....

امشب هم اون سه تا با هم هماهنگ و در حال برنامه ریختن و من تنها

مدام میگم به جهنم

ولی خوب گاهی اوقات مثل امشب واقعا دلم میگیره از این حجم تنهایی

واقعا هم این حرف ها رو به هیچ کس نمیتونم بگم

به همسرم بگم اصلا همدلی نمیکنه

به خانواده خودمم نمیتونم بگم چون مدام میگن خوب مقصر خودتی

یا خوب اصلا مهم نیست

ولی واقعا میگم کاش منم مدام برم اونجا تا قاطی بشم باهاشون ولی خوب واقعا وقت نمیکنم اونا نه کارهاشون میکنند نه غذای میپزن

فقط یکسره انجا در حال حرف زدنن و تفریح با هم و خرید

سر هیچی میدونی هیچی از بچگی همش اون عوضی زهرمار کرد زندگی کردن رو برام بخدا حالم خیلی بده ن روحی برا ...

فدات شم گریه نکن عزیزم بخدا من روزای خیلی بد داشتم میگذره الان سالها گذشته الان خونه خودم لااقل راحتم ازخدا میخوام بهت ارامش بده دختر گلم

فدات شم گریه نکن عزیزم بخدا من روزای خیلی بد داشتم میگذره الان سالها گذشته الان خونه خودم لااقل راحت ...

مرسی واقعا ممنونم نمیدونم چند ساعته دارم گریه میکنم یاد گرفت که تاوان خنده های ۲ دقیقه ای رو با گریه های چند روزه بدم اما تو این شب توقع اینو نداشتم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
واااای خیلی ناراحت شدم امیدوارم مشکلاتتون زودتر حل بشه برید خونه ی خودتون انشالله

ممنون عزیزم ببخش ناراحت شدی شرمنده 

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

مرسی واقعا ممنونم نمیدونم چند ساعته دارم گریه میکنم یاد گرفت که تاوان خنده های ۲ دقیقه ای رو با گریه ...

بخدا قسم دقیقا منم همین روزگار رو داشتم اگه یه ساعت شاد بودم صد درصد 23ساعت بعش رو باید گریه وزاری میکردم درکت میکنم عزیزم

وااای حوصله داری با جاری بری بیرون بخدا تنهایی ارجحیت داره 

ببین ۷ روز هفته کلاسهای مختلف رو با بچه ها و شوهرم میرم

ولی دل بچه هام تو  خانواده پدریشون میگیره

دلشون میخواد با اونا وقت بزارن

اما از دلگیری