2777
2789
عنوان

شوهرم گفت رو کوکوهات کار کن 😑🤕😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 141 پست
من چی بگم ک بعد ۶ سال زندگی مشترک تو بگو ی بار من ی کوکو نتونستم درست بذارم 😐

من هردورودرست می کنم وانمیره سیب زمینی خام روبارنده ریزرنده کن آب سیب زمینی روهم بگیرتخم مرغ هم یکی یادوتابزن  ودوسه قاشق بریز توی ماهی تابه وپهنش کن. .سیب زمینی آب پزهم باگوشت کوب له کن تخم مرغ دویاسه تابزن زیاد هم نزن موادت شل میشه وقتی روغن ماهی تابه داغ شددستتو خیس کن کوکورودرست کن بزارتوی ماهی تابه وقتی یک طرفش خوب سرخ شداون طرفشوسرخ کن حین سرخ شدن جابجاش نکن بخاطراینکه کوکوت خراب میشه،بارنده هم سیب زمینی رورنده نکن حالت چسبندگی می گیره

من هردورودرست می کنم وانمیره سیب زمینی خام روبارنده ریزرنده کن آب سیب زمینی روهم بگیرتخم مرغ هم یکی ...

مرسی گلم

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هردورودرست می کنم وانمیره سیب زمینی خام روبارنده ریزرنده کن آب سیب زمینی روهم بگیرتخم مرغ هم یکی ...

من همه ی موادو میریزم تو ماهی تابه دوطرفه ،

سیب زمینی کوکو رو آبپز شده استفاده میکنم

چطوری کا‌پ کیک دلم تنگ شد برات 

سلام عزیزم. خوبی

شما منو میشناسی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی