2777
2789
عنوان

جنینم 😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 39 پست
عزیزدلم سونو ۲۸تا ۳۲هفتگی خیلی واجبه من اگه ۲۶هفته سونو نمیدادم متوجه مشکل جنین نمیشدم حتما سونو ه ...

پس واجبه زود برم...اخه دکترم خیر سرش متخصصه بهم میگفت احتیاجی نیست.

خودمم از سنو گرافی میترسم🤕

واقعا؟! دکتر بهم میگفت احتیاجی نیست. الان خودم میخام ۳۵ هفته ک رفتم ماه۹ برم ..شایدم زودتر برم ..م ...

من دکترم یدونه ۲۷هفته فرستادگفت خیلی وقته سونونرفتی بروببین وضعیت جنین چطوره یدونه هم ۳۲ هفته رفتم که وزن گیریشوببین چطوره امروزم یه آزمایش خون نوشته برام تادوهفته بایدانجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس واجبه زود برم...اخه دکترم خیر سرش متخصصه بهم میگفت احتیاجی نیست. خودمم از سنو گرافی میترسم🤕

دکتر چی حالیشه ب منم میگفت نمبخواد بری

خودم رفتم دیدم چ خاکی تو سرم شده 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

جنین منم تو 26هفته 860بود ..وزنش طبیعی بوده .. توی 32هفته رفتم سونو 1900شده بود ... الان 36هفته هستم ولی هنوز سونو مجدد نرفتم .. همون آسپرین روزی دوتا میخورم ... آمپول هپارین هم روزی یکی از اول بارداری میزنم 

تا ۲۸هفته گفت ۱میشه شاید تا ۳۳بیشتراز۱۲۰۰بشه

عزیزم برو پیش دکتر حنطوش زاده 

یه تحقیق راجبش تو نت بکن 

از همه جای ایران میان پیششون 

متخصص بارداری پرخطر هستن

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

2790
2778
2791
2779
2792