2821
2789
اب انار پیدا بشه ما میخوریم دیگه نمیریزیم تو تشت که بشینیم توش و بعدش بیریزیم دور 

عشق و حال خرج داره خو😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه میشه تنگ کرد غیر جراحی؟؟ 

بله یک عدد زنبور تنگش خواهد کرد😅

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اما اون ۲۴ ساعت ماندگاری داره

خب هر ۲۴ساعت ی دونه بزار هر وقت رابطه داشتی

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
😐😐😐زنبوررررر؟؟؟ 

چیز دیگه ای غیر از جراحی ب نظرم نرسید .زنبور نیش بزنه ورم میکنه دیگه😅

😂😂😂😂عاللییی بود

شرمنده بیشتر از این چیزی ب ذهنم نرسید 😍

ینی با سرنگ اب انار رو بریزم تو ؟؟ بعدش میاد بیرون

آخه الان آب انار کجا بوده ؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792