2777
2789
معدلت چنده تو نهم به آدم خیلی استرس میدن من خودم با ۱۹.۲۵ استرس داشتم که نکنه تجربی نرم😐

هنوز مال ترم دو را ندادن ولی ترم اول ۱۸و هفتمم معدل کل ۱۸.۵۵و هشتمم کل ۱۶.۹۰

چطوری ؟میشه توضیح بیستر بدی

من تجدیدی داشتم نمیدونستم بعدمعلمم گف میتونی مهرماه امتحان بدی ودادم نمره نیوردم بعدش گفتن میتونی تایک درس تبصره بزنی منم زدم همه رشتا رومیتونستم برم رفتم تجربی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز مال ترم دو را ندادن ولی ترم اول ۱۸و هفتمم معدل کل ۱۸.۵۵و هشتمم کل ۱۶.۹۰

ببین میگم تو نهم به ماهم گفته بودن بدجور میترسیدیم

بخودت سخت نگیر

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اون وقت انگار گوگل زده بود جمع نمره های ادبیات و عربی و ... نباید کمتر از ۳۷۸باشن 

گلم من مشاور تحصیلی هستم

گوگل اشتباه زده 

لب کلام بهت بگم 

فارسی.   ۱۴یا ۷۰

مطالعات ۱۳یا ۶۵

عربی۱۲یا ۶۰

اینا کف نمره هست 

بعدم تراز منطقه

که اولویت الف بیاری یا ب

مشاور نداشت مدرستون؟

ریاضی رو ن اگه درس های فارسی دینی تاریخ و اینا نمرت بالای ۱۳ ایناس استرس نگیر

اخه ۲۴خرداد امتحانام تموم شدن الان رفته نمونه سوالا را دانلود کردم مال استان خودمونا بعدش بعضی هاشو یادم میاد بعضی ها شو یادم نمیاد که جواب چی دادم یعنی ممکنه یادم رفته باشع ؟جواباشونو .

گلم من مشاور تحصیلی هستم گوگل اشتباه زده  لب کلام بهت بگم  فارسی.   ۱۴یا ۷۰ مطالع ...

توضیح نمیداد زیاد درباره ی اینجور چیزا .بعدم ی‌چیزی من ازمونا را هم نظر والدین هم نظر خودم الویت اول انسانی زدم اونا چن درصد تو هدایت تاثیر دارن؟

اخه ۲۴خرداد امتحانام تموم شدن الان رفته نمونه سوالا را دانلود کردم مال استان خودمونا بعدش بعضی هاشو ...

اره من همیشه بعد امتحان جوابا یادم میره همیشه میمونم که چی جواب دادم حتی خود سوالای امتحانم یادم میره عادیه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اره من همیشه بعد امتحان جوابا یادم میره همیشه میمونم که چی جواب دادم حتی خود سوالای امتحانم یادم میر ...

اگه تو اداره اشنا داشته باشی چی مثلا من یجا خوندم میگفت میتونی بری اداره بگی من ب این رشته علاقه دارم رییسم نامه بده بهت میتونه ادم؟

اگه تو اداره اشنا داشته باشی چی مثلا من یجا خوندم میگفت میتونی بری اداره بگی من ب این رشته علاقه دار ...

نمیدونم

اما معدلت که خوبه زیادی هم گیر نمیدن میشه بری انسانی