2777
2789
وااای اره  چته تو

چه طرز حرف زدنه خودت چته دلت از جای دیگه پره چرا منو ریپلای میکنی چی گفتم که بهت برخورد

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
دیگه مملکت ما اینه ولی درکل پزشکی رو شاخشه چون سهمیه ها ببین وحشتناک جابه جا میکنه به حدی ک خودت ...

به نظرت سهمیه ی۵درصد چطوره؟؟؟؟دوستم این سهمیه رو داره من خیلی اذیت میشم چون تلاش زیادی نمیکنه آخرم قبول میسه

که امید پیچش نور است در عمق تاریکی🌱✨🫧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم هم بخونن ک حقشونو نخورن

من پارسال درصدام بجززمین(چون زمبن واسه پزشکی اهمیت نداشت) دوبل درصدات بود

ولی نیوردم پزشکی

فقط خواستم بدونی مردم هم میخونن بلکم بیشترهم میخونن

االبته توریاضی وزیست چهاربرابردرصدای شما😢

به نظرت سهمیه ی۵درصد چطوره؟؟؟؟دوستم این سهمیه رو داره من خیلی اذیت میشم چون تلاش زیادی نمیکنه آخرم ق ...

عزیزم حرص زندگی بقیه رو نخور 

تو بشین بخون و قبول شو

از کسی خودش زحمت کشیده بپرس گلم من امسال کنکور ندادم نمیدونم گلم♥️

😅😅😅

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
چه طرز حرف زدنه خودت چته دلت از جای دیگه پره چرا منو ریپلای میکنی چی گفتم که بهت برخورد

نه عزیزم گفتم وای اره چته تو 

منظورم این بود مگه قبلا نمی‌دونستی عزیزم بخدا بد نگفتم

دورت بگردم بیخیال بقیع

مهم نیست بابا هرچی قسمته

ولی اسی میتونی مهندسی پزشکی قبول بشی خیلییییی درآمد داره میتونی فیزو قبول بشی پزشکی هم میتونی ولی آزاد و ممکن هم هست دولتی چون سهمیه داری

که امید پیچش نور است در عمق تاریکی🌱✨🫧
دیگه مملکت ما اینه ولی درکل پزشکی رو شاخشه چون سهمیه ها ببین وحشتناک جابه جا میکنه به حدی ک خودت ...

اره واقعا همه سهیمه دار ها رو میبرن دانشگاه های تقریبا تاپ و  ...... 

بعدشم میشن دکتر پرستار هایی که هچی حالیشون نیست ادم میترسه مرغ و خروس دستشون بده چه برسه به جونش 

اگر هوش و تلاش و استمرار داشتن با تلاش خودشون قبول میشدن،حداقل میشد ب توانایی شون اعتماد کرد!

متوقف شده در زمان انشرلی در جزیره و دریاچه قوی سفید ! معتقد به اعتدال در زندگی جز در زمان شادی 😉 💜موهامو سر بحث با آدمای سمی سایت سیاه کردم و نتیجه شد اون َمثَلِ قدیمی ِیاسین تو گوش ......و این جریانا!😢😂تورو خدا با من احساس راحتی نکنید اگر فکر می کنید نیاز به امر به معروف دارم، روم ریپ نزنید فاقد عفت کلامم در این زمینه!