خانم_عصبانی_مهربون مدیر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 عنوان بی بی چکم چی نشون میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست من دیروز دو تا یونی تست زدن،هر دو منفی بود!این یکی مدیکوره! میتونید تشخیص بدید؟https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۰۶_۱۱۱۱۴۲_cno7.jpg اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم 1402/04/15 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_عصبانی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 هاله نداره که من نمیبینم داره گلم،خیلی کمرنگه! شاید توی عکس مشخص نیست! اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
خانم_عصبانی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 فردا صبح یکی دیگه بزن ،انشالله که بارداری ان شاءالله! تا فردا صبح زجرکش میشم از استرس اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
______bahar______ عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 545 پریودای من نامنظمه عزیزم! منم همین طورم ولی خب طبق تاریخ ماه قبلت میتونی حدس بزنی ک کی میشی.من فردا موعدمه امروز بیبی زدم برامنم هاله داره میتونی تو تاپیکم ببینی ولی گفتم صبر کنم فردام بزنم بازم هاله داشت شنبه برم آزمایش خون مطمئن بشم بعضـی جنگـا بی ارزشە ، ببــاز بیـا بیرون
خانم_عصبانی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 منم همین طورم ولی خب طبق تاریخ ماه قبلت میتونی حدس بزنی ک کی میشی.من فردا موعدمه امروز بیبی زدم برام ... آخه دی پارسال دو ماه خونریزی شدید داشتم،نمیدونم کیست بود یا سقط! ولی پریودم واسه خرداد پارساله😑 بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنی پریودای من نامنظمه اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
______bahar______ عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 545 آخه دی پارسال دو ماه خونریزی شدید داشتم،نمیدونم کیست بود یا سقط! ولی پریودم واسه خرداد پارساله ... من انقد تاخیر ندارم.گاهی ۴یا۵روزتنبلی داری ورزش کن خیلی تاثیردارهتا فردا یا پسرفردام تحمل کن باز بیبی بذار بعضـی جنگـا بی ارزشە ، ببــاز بیـا بیرون
خانم_عصبانی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 من انقد تاخیر ندارم.گاهی ۴یا۵روز تنبلی داری ورزش کن خیلی تاثیرداره تا فردا یا پسرفردام تحمل کن باز ... دارم ایروبیک میرم! تا ببینم خدا چی میخواد،فعلا که یه عالمه اضطراب دارم،تو اینطوری نیستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
شاتوت۵ عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 4250 ان شاءالله! تا فردا صبح زجرکش میشم از استرس چند روز از موعدت گذشته؟ خدایا خودت حفظش کن🙏
______bahar______ عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 545 دارم ایروبیک میرم! تا ببینم خدا چی میخواد،فعلا که یه عالمه اضطراب دارم،تو اینطوری نیستی؟& ... من افتضاحم افتضااااااااح 😢😫😫 بعضـی جنگـا بی ارزشە ، ببــاز بیـا بیرون
خانم_عصبانی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 چند روز از موعدت گذشته؟ من پریودام خیلی نامنظمه عزیزم،اصلا برنامه مشخصی نداره! تقریبا پنج شش ماه از آخرین خونریزیم میگذره! اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
خانم_عصبانی_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3790 من افتضاحم افتضااااااااح 😢😫😫 ای کاش بتونم بی بی چک روژان پیدا کنم،میگن حساسیتش خیلی بالاست! ان شاءالله که تو بارداری عزیزم😍 اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم