ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اسمم سیده مریمه ، سلام خودم و مادرم رو به امام رضا برسون لطفا.
اگر دوست داشتی تاپیک آخرم رو هم نگاه کن❤️
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤ خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤
[QUOTE=299403755]میگن حرم یه قسمتی داره به کسایی که دجار طلسم و مس جن شدن کمک میکنن صحن جوادیه یه همچین چیزی&n ...[/QUOTیه چیزی بگم ناراحت نمیشی من خودم یه مدت تو بیمارستان تو قسمت بیماران اعصاب و روان بودم خونواده ها یسری هاشون میومدن میگفتن مثلا پسرم جن گرفته اش درصورتی که اینجوری نیست در واقع مشکل روانشون هست یا یه بیماری دیگه ای دارند بقیه فک میکنن جن گرفتشون و الان فک نکنم اصلا اجازه بدن همچین جایی تو حرم باشه چون اصلا از نظر قانونی مشکل داره و نمیگم جن نیست هست ولی چیزی به اسم جن گرفتگی حداقل تو این دوره نیست