2777
2789

منو شوهرم عادت کردم تا پنج بیداریم 😐میگیم میخندیم هله هوله میخوریم اقا ساعت۱۰ بیدار میشه میره سرکار من تا ۲خوابم غذا میخره میاره باهم میخوریم بعد خودش استراحت میکنه من کارامو میکنم شام درست میکنم تا ۵/۶عصر بیدار میشه😁😁برنامه کل روزمو گفتم 😮‍💨😂😂

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

افکارم ساعت خوابم و بهم زده همش انگار باید یا نگران باشم یا استرس و اضطراب داشته باشم یا درس بخونم یا با گوشی خودم و افکارم رو پرت کنم نابود شدم🥲بخدا

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

سلام از ناراحتی خوابم نمیبره ..پسرم امسال پایه نهم بود کلی تلاش کرده بود اما مدرسه البرز قبول نشد و تیزهوشانم بد داده ..یکی از هم کلاسیاش قبول شده مدیر اومده تو شاد نوشته خیلی نگرانم فردا صبح ببینه و دلش بشکنه و کلا ناامید بشه

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
سلام از ناراحتی خوابم نمیبره ..پسرم امسال پایه نهم بود کلی تلاش کرده بود اما مدرسه البرز قبول نشد و ...

عزیزم🥺

بهش روحیه بدین یا اگه بی تفاوت باشین راحت تره بی تفاوت باشید

همین اتفاق برای نزدیکان من افتاد دقیقا مشابه ساعت ها گریه میکرد

و بعد به موفقیتی رسید که از همه بالاتر شد🥰

💜♾️