2777
2789
چرا نمیتونم اینکاری میگی بکنم.حال افسردگی گرفتم 

یه کم به خودت فشار بیار برو خودت برسون به تخت بعدم زیر پتو با ارامش بخواب

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه

زود برو تخت خواب امن یکی از امن ترنی جاهای دنیاست

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
گفتم من اخلاقم اینجوریه عوض نمیشم اونم قهرکرد منم حالم بده عق

درکت میکنم عزیزم . ولی با گریه کردن فقط خودت اذیت میشی . برو صورتتو بشور و سعی کن بدون فکر کردن به این چیزا بخوابی . یه کم به خوبی هاش فکر کن تا رفتار امشبش یادت بره .اصلا اتفاق مهمی نیست براش اینجوری ناراحتی کنی . بین اکثر زن و شوهرا پیش میاد .

کمی زمان میبره تا رفتار و کردارت  عادی بشه . 

هوف چ حس بذی دارم چقدر امشب خدیدممم همه زهرمارم شد

دنیا دو روزه انقد سخت نگیر

منم همینجور میگم ولی تو موقعیت بدیاشی اینجور نمیگی

من الان تو موقعیت بدیم مامانم چند روز پیش خودکشی ناموفق داشته الان نمیتونم بخوابم باید بیدار بمونم که دوباره نکنه

دیده گریه میکنی ؟ چندساعته خوابیده ؟

از ساعت یکونیم.فهمید از کنارش رفتم گرفت خابید رفتم تو اتاق زار ژدم فقظ بعد اومدم تو حال خابیدم اهنگ گوش میدم اون رو حیاطه