2777
2789
عنوان

کپک کمد دیواری

2166 بازدید | 20 پست
دوستان کمد دیواری خونم هر سال این موقع کپک می زنه یعنی با سرمای ناگهانی و به دنبال اون گرم شدن هوا حالا سوالم اینه کسی راهکاری برای جلوگیری از کپک زدن بلده واقعا هر سالدبهمن ماه چک می کنم همه چی اوکیه ولی موقع تمییز کاری اسفند اعصابم خراب میشه می خوام اگر بشه برای همیشه جلوی کپک ها رو بگیرم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عاصی کرده این کپک
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
من شمالم بچه ها.چون رطوبت هوا زیاده لباسا توی کمد کپک میزنن حتی
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
عزیزم یکم سرکه اسپری کن تو کمدت ببین بهتر میشه؟؟ هرماه یکم اسپری کن بلاخص گوشه ها و درزارو هر سالم کمدو خالی کردی حشره کش بزن بهش بعد کفش یک چیزی مثل اونایی که تو کابینت میندازیم بنداز بعد بچین تا حشرم نزاره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
راحیل من امسال همش کشوها و کمدا رو باز گذاشتم کپک نزد دیگه.ولی خب خیلی بده همش در کشوها بازه.بدم میاد
این پاکت کوچیکا که تو جعبه کفش و چیزای دیگه میزارن تا رطوبتو بگیرم عالیه شبیه چای کیسه ایه قیافش ازونا جمع کن بریز تو کمدت تا رطوبتو بگیره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دزفولم شرجیه؟؟؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه رختخوابا و لباسا کپک می زنه پارسال دور تا دور دیوار رو با ملافه پوشوندم بعد رختخوابام رو چیدم کفش هم موکته آخرش الان دارم تمییز می کنم می بینم رختخوابام بو میدند
راحیل بهترین کار همینه که من گفتم.من هرکاری میکردم بازم کپک میزد اما امسال که در کمدارو باز گذاشتم دیده کپک نزد.یوقتایی هم که هوا خوب بود و کمتر سرد بود بخاریارو خاموش میکردم و همه پنجره ها رو باز میذاشتم