2777
2789
عنوان

درصدام اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا الان تخمین نزن از رو ازمونا من روان همیشه بالای هفتاد میزدم ی بار نود کنکور امروز ۵۳زدم ...

عه عزیزم انسانی هستین 

آره راست میگین تجربه سو دارم سومین کنکورمه البته با دی حساب کردم . میفهمم چی میگی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

پس واسع چی انتخاب رشته میخواد

نه من فک کردم یازدهم و ایناس 

بعد داره درصداشو میگه که مثلا سال آینده که کنکورشه ، بفهمه چی می‌تونه بیاره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
خب خوب میشه رتبت انشاءالله موفق باشی❤️

قربونت مرسی ازت

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نه بابا هر چی هم بد شه زیر ۱۰۰۰۰ هست 

انشالله

عه عزیزم انسانی هستین  آره راست میگین تجربه سو دارم سومین کنکورمه البته با دی حساب کردم . میفه ...

اره انسانیم

چون اصلا قابل پیش بینی نیست چتور میشه اینجوری ناامید میشی

حالا شاید ۳۰ هم نشد بین ۲۰تا۳۰  دیاپکین شماهم فردا کنکور داری عزیزم؟

بله

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بله

موفق باشی عزیزم❤👌🏻

حالا درصدات همین شد؟ 

دیگه تو خواب ببینم این درصدارو 😁😁🤌🏻

ریاضی دو تا اونم نمیدونم درسته یا یوووخ

تو همسن منی😐 وووویی من گفتم دیگه 30 باشی😂💔

هر کنکوری ۱۸ سالش نیست 

من پیشکسوتم😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند