2777
2789

چرا یکی از همکلاسیام تا منو میبینه فرار می‌کنه وقتی نگاهش میکنم نگاهش را می دزده یا اخم می‌کنه یا گاهی اوقات اصلا نگاه نمیکنه و سریع رد میشه ؟؟؟ من پسرم و اون دختره

من به خانواده گفتم بریم خواستگاری فقط نمی‌دونم علاقه هست یا نه چون نمی‌خوام رفتیم خواستگاری فرار کنه 😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دلیلی نداره این کاراش پس حتما علاقست چون نمیخاد شما بفهمی دوستون داره

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

بهتره بری جلو و مودبانه از خودش بپرسید که من قصد دارم باهاتون ازدواج کنم ولی حس میکنم شما منظور نگاه من بد برداشت کردید دوست دارم بدونم اگر قصدتون ازدواج با خانواده برسیم خدمت خانوادتون اگر هم نیست که انشاالله شاد باشید .

شاید بنده خدا برداشت بدی کرده که اونم به حق از دست آدم های این جامعه شما برو جلو عوض گفتن اینجا

اگه نگاه میدزده که شایدخجالتی هستن ولی اگه اخم میکنه یعنی کلا ازتون خوششون نمییاد قبل از خواستگاری ه ...

گاهی هم سلامش میکردم میخندید یا مثلاً سر کلاس حرف میزدم خنده استارتی میزد یا مثلاً تا اسم منو میخوندن دوستش بر میگشت نگاه میکرد و یا...