2777
2789
عنوان

بالا بودن عدد ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست
عزیزم منم دارم دق میکنم همینجوری افتادم گوشه خونه هزارفکر میاد تو سرم شما آزمایش خونو انجام دادی یا ...

من کلا قصد داشتم ازمایش غربالگری نرم یسره برم سلفری که تو ان تی بهم گفتن صددرصد باید سلفری بدی فرداش رفتم سلفری ده روز بعد جوابش اومد تو ازمایشگاه از استرس شدید غش کردم خیلی بد بود

من ۲ و ۱ دهم بودم ، بچمم سالم سالم جلوم داره شیطونی میکنه😅 اون موقع ها خیلی ترسوند نم  خواب نداشتم شب ها😭

استرس بدترین چیزه الان برات، بهش فکر نکن و اگر سقط مکرری پس نمیخواد سلفری هم بری، نترس سالمه❤️🌹

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دارم دق میکنم همینجوری افتادم گوشه خونه هزارفکر میاد تو سرم شما آزمایش خونو انجام دادی یا ...

اره می شه اعتماد کرد چرا که نه ادم خیلی باید منفی نگر باشه به اون ۳ یا ۴ درصد خطا شک کنه

من ۲ و ۱ دهم بودم ، بچمم سالم سالم جلوم داره شیطونی میکنه😅 اون موقع ها خیلی ترسوند نم  خواب ند ...

عزیز دلم تو سلفری نرفتی ؟چرا خب سابقه سقط که بیشتر آدمو میترسونه خدا کوچولوتو برات حفظ کنه

اره می شه اعتماد کرد چرا که نه ادم خیلی باید منفی نگر باشه به اون ۳ یا ۴ درصد خطا شک کنه

اخه تاپیک بچه ها رو میبینم میگن امینیو بهتره ولی فکر کنم عددهای بالاتر همون امینیو بهتر باشه

عزیز دلم تو سلفری نرفتی ؟چرا خب سابقه سقط که بیشتر آدمو میترسونه خدا کوچولوتو برات حفظ کنه

مرسی گلم

ان شا الله کوچولوی شماهم سالم بیادبغلت

ن نرفتم

کل بارداریم همش ترس و استرس گذشت

بچمم بشدت گریه میکرد نوزادیش

همشم بخاطر ترس و استرس های من تو بارداری بود

شاد و خوشحال باش و ترسو از خودت دور کن تا بچت هم بعدها اذیتت نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

مرسی گلم ان شا الله کوچولوی شماهم سالم بیادبغلت ن نرفتم  کل بارداریم همش ترس و استرس گذشت ب ...

خدارو شکر عزیزم دعا کن جواب آزمایش سلفری خوب بشه حالا تا اونو بدم جوابش بیاد خدا به دادم برسه

خدارو شکر عزیزم دعا کن جواب آزمایش سلفری خوب بشه حالا تا اونو بدم جوابش بیاد خدا به دادم برسه

ان شا الله سالمه

ن فکرت رو مشغول کن تا جواب میاد استرس نداشته باش

عددت خیلی بالا نیست عزیزم

مطمنم سالمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه تاپیک بچه ها رو میبینم میگن امینیو بهتره ولی فکر کنم عددهای بالاتر همون امینیو بهتر باشه

دیگه این تصمیمیه که خودت باید بگیری من بسختی باردار شدم دوست نداشتم یه درصدم ریسک کنم امینو بدم به همون سلفری اعتماد کردم اخه ته قلبم مطمئن بودم بچم سالمه این عدد رقما همش حرفه دکتراست اصل کاری خداست