2777
2789
عنوان

جواب فامیلای فوضولو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست
اقا رتبه ک خوب میشه کنکوریا میکنن تو چشم فامیل بد میشه رتبه ی چیز خصوصی میشه چرا اینطوریهه😂

اخه کسایی ک اصلا تو این ۱۲سال درسخوندنم یکبار نپرسیدن حالت چطوره یهو میان نتیجه کنکورو میپرسنو دلم میخواد جر بدم

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

من خیلیارو دیدم چند بار کنکور دادن بعد اون سالهایی ک رتبشون بد میشد میگفتن ک ی چیز شخصیه اون سالی هم ...

خب این شیوه ی زندگی اوناس و ب خودشون مربوط گلم،شما میتونی استوری هاشون رو نبینی،یه نفر که ده بار شکست خورده و باز کم نیاورده وباز تلاش کرده موفقیتش خیلی جذاب و قابل احترامه،درضمن شما چقد پیگیر اون شخص بودی که همش میخاستی بفهمی قبول نشده،معلومه وقتی قبول شد میکنه تو چشم پیگیرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این شیوه ی زندگی اوناس و ب خودشون مربوط گلم،شما میتونی استوری هاشون رو نبینی،یه نفر که ده بار شکس ...

ن والا اتفاقا همونا میومدن رتبه منو میپرسیدن منم صادقانه میگفتم ولی خب میدونستم خوشش نمیاد کسی ازشون بپرسه چیزی نمیگفتم پیگیر هم نبودم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒