2821
2789

اسی احساس میکنم اذیتت کرده مادر شوهرت اره؟؟؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضی ها واقعا بی لیاقتن

اخه این دختر گل هنو ازدواج نکرده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خداروشکر مال منم از اقوام شیطانه

عزیزم چرااا

خیلییییییییییی😭😭😭

چی شده گلم چرا آخه بعضی ها چرا اینجورین عروس مگه دشمنه آدمه متولد۸۲ هستی؟؟؟

چراااااااااااااا آخه یعنی همسر ایندتم همین رفتار و داشته باشه 😐

من راستش ازخانواده شوهربدم میاد خواهرم تازه عروسی کرده به فامیلای شوهرش محل نمی‌ذارم یاسلام نمیدم یاخداحافظی نمیکنم مخصوصا ازجاریش حالم بهم میخوره

خیلی اذیتم کرده ومیکنه دلم خیلی شکسته

خدا ازش نگذره واسه چی آخه اینا پیش خودشون چ فکری میکنن دختر مردم و اذیت میکنن😡😡

توام بکش کنار خفه شدن نداره حال خودم خوب نیست دلمم نمیخواد تاپیک بزنم😂😂😂مثل من نخود هرآش نشو

من چون دوره قنادی رفتم سفارش میگیرم گفتن کیک دسر کوفت وزهرمارش باتو 😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️

من راستش ازخانواده شوهربدم میاد خواهرم تازه عروسی کرده به فامیلای شوهرش محل نمی‌ذارم یاسلام نمیدم یا ...

میخواستم واسه پسرم بگیرمت تو ک منو دوس نداری🥺

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز