2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شهر ما رسم داریم خونه سید ها بریم . شیرینی و شکلات و آجیل این چیزا

کدوم شهری

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چشم عزیزم حتما ، خوب به دلت افتاده .  لطفا شما هم دعا کنید پشت کنکوریم دعا کنید مثل سال گذشته ...

انشاالله برات دعا میکنم انشاالله 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
به جدت برای ما متوسل میشی داداشم از زندان آزاد بشه؟😭😭😭

چشم عزیزم من نایب انواع ختمم اگر خواستی براش ختمم ورمیدارم باهرهزینه ای ک خواستی خودت نخواستی هم صدتا صلوات هدیه ب امام موسی کاظم برای دستگیری از برادر هزیزتون ب حق مظلومیت امام حسین و مادرش

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
امام موسی کاظم

چ خوب 

ما امام حسین ع

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام شما سیدی برام دعا میکنی ؟ دعا کن گره ها زندگیم باز بشه💕

گره باز کن ائمه دستای کوچیک حضرت رقیه اس ..سادات کوچولو تاریخ یکی یکی گره هات وا کنه بادستای کوجیکش...

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
سیدا ترو خدا دعا کنید کنکور قبول بشم🙏

بیا تاپیک ملوسکتونم اونجا ختم براتون گرفتیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11368985/مبارکههههه?postId=299286127

چشم عزیزم من نایب انواع ختمم اگر خواستی براش ختمم ورمیدارم باهرهزینه ای ک خواستی خودت نخواستی هم صدت ...

ممنونم عزیزم الان دستم تنگه 😔

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سادات عزیز عیدتون مبارک 💚😍💖💖💖💖💖

مرسیییییییییی😘😘😘😘😘

سیدای عزیز دعام کنید دعا کنید برادرم از زندان ازاد بشه مادرم چشم به راهشه دعا کنید گره ی زندگیمون باز بشه 

چشم عزیزم حتما ، خوب به دلت افتاده .  لطفا شما هم دعا کنید پشت کنکوریم دعا کنید مثل سال گذشته ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11368985/مبارکههههه?postId=299286127بیا اینجا براتون ختم گرفتیم