2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5164 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم شما غربالگری دوم انجام دادی هزنیش چقدر شد

سلام گلم

ازمایشش که 220 شد نسبت به اولی خیلی کمتر شد ولی سونو رو نمیدونم چقدر بشه اونو امروز میرم ساعت 5 تا اومدم میگم بهت ولی توی غربالگری اول سونو شد 600 ازمایش شد 450 

ولی این کمتر شد ازمایش 220 گرف سونو هم برم بیام بهت میگم

سلام گلم ازمایشش که 220 شد نسبت به اولی خیلی کمتر شد ولی سونو رو نمیدونم چقدر بشه اونو امروز میرم س ...

چقدر خوب شده

من ازمایش اول 495دادم سونو اول هم 621دادم

هنوز ازمایش دوم نرفتم ولی زنگ زدم گفت 1200سونو هم 600اینا گفت

شما کجایی من تبریزم

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم ازمایشش که 220 شد نسبت به اولی خیلی کمتر شد ولی سونو رو نمیدونم چقدر بشه اونو امروز میرم س ...

بابسمه یا ازاد ازمایش دوم انجام دادین?

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
بابسمه یا ازاد ازمایش دوم انجام دادین?

من آزمایش که آزاد بود ولی سونو رو با بیمه انجام دادم شد 680

دیروز انجام دادم که گفت همه چی عالیه خوبه جواب ازمایشمم پنجشنبه میاد اونو انجام دادم 220

البته سونو کمتر میشد برای من واژینال نوشته بود که دکتر مرد بود گفتم من انجام نمیدم از رو شکم انجام بدین که 180 بهش اضافه کردن شد 680 

ولی آزمایش ازاد بود سونو رو کدملی زدن تو سیستم با بیمه انجام دادم

من آزمایش که آزاد بود ولی سونو رو با بیمه انجام دادم شد 680 دیروز انجام دادم که گفت همه چی عالیه خو ...

چقدر خوب من هرجا زنگ زدم یه تومن به بالا گفتن😑

ارع آزاد پرسیدم گفت بالای یع تومن ولی چون بیمه داشتم سونو از بیمه کم شد ولی آزمایش ازاد بیمه نداری ...

بیمه دارم ازمایش گرون در میاد که اونم ازاد هست میگه 1200

سونو هم 600ازاد نهایت با بیمه 500 میشه

بیمه دارم ازمایش گرون در میاد که اونم ازاد هست میگه 1200 سونو هم 600ازاد نهایت با بیمه 500 میشه

نه به من گفت سونو گرون تر میشه ازاد 

گف بالای یه تومن ولی ازمایش ازاد بود ۲۲۰