2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 45 پست
فدای سرت خوب کردی امیدوارم هر روشی رو انتخاب کردی برات بهترین باشه

قربونت بشم ممنونم ازت مهربونم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
من ۱ ساله پیش خیلی از دکترا رفتم اول ی ذره بود همشون پماد دادن استفاده کردم هیچ نتیجه ای نداشت الان ...

بسلامتی بری ان شاالله. 🤲🏻

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسلامتی بری ان شاالله. 🤲🏻

قربونت عزیزدل ممنون❤️

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ی غده کوچیکه ک زده بیرون داخلی نیس بزرگم نیست اما درد و خون ریزی زیادی داره

مال من حالت گوشتی هست زده بیرون بعضی وقتا اذیت میشم

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

از مادرشوهرت بپرس مگه نمیگی مادرشوهرم گفت... لابد در این مورد هم اطلاعی داره🙁

نمکدووووووون،از چیزی اطلاع نداری پس نمک نشو

ما هم سابقه بواسیر داشتیم با دارو هم خوب میشه ها 

دارو استفاده کردم رفع نشده

بی هوشی ۲ ساعت کلا طول میکشه  بعدم مرخصی  دیگ دردی نداری

😍مرسی

مال من حالت گوشتی هست زده بیرون بعضی وقتا اذیت میشم

برا منم ی همچین چیزیه ولی خون ریزیم زیاده یخورده ک جابجا میشم فورا خون ریزی میکنم زخمش باز میشه

بواسیر چیه دیگه؟

ی غده گوشتیه ک سیاهرک متورم شده حالا داخل با خارج از مقعد در میاد ب شدت دردناک ک بیشترین دلیلشم یوبس شدنه