همه چیم بهم ریخته چندوقته دنبال خونه بودیم بایذ جابه جا شیم پولمونم کم بود شوهرمم چندوقته کارش کساد شده تو این گرونیا انقد حرص خوردم تو خودم ریختم.حالا خونه پیدا کرده از مامانم یه کم دوره مامانم خیلی کمکم بود هرچی گفتم نزدیک بگیر گوش نکرد یه حس غریبی دارم.تاپیک قبلیمم گفتم که دیدم به نامزد سابق پیام میده هی پیگیرشه.روانم سر اینا بهم ربخته.نه اشتها خوردن دارم نه خواب.کلا چندروزه یه وعدع غذا نخوردم خوابمم ۳ساعت به زور.سردرد دارم از همع چی بدم میاد هیچی خوشحالم نمیکنه.حس خونه تمیز کردن وجابه جایی ندارم شدم عین مرده دوس دازم بشینم ساعتها زل بزنم به یه جا.بیشتر اینکه پیام دادنشو میبینم ومحکومم به سکوت حالمو بد کرده چی تو اون دیدع که من ندارم که یارو شوهر و سه تا بچع داره حالا یادش افتاده .دلم برا پسرم میسوزه یه سالو نمیشه حوصله بازی کرذن ندارم باهاشو همش کارم شده فکر و گریه😔
اره میدونم مقصزه میخام دلیل کازشو بدونم.کلا انگار دوس ذاره با یه زن تو مجازی حرف بزنه ادمشو پیذا نمی ...
ببین من یکیو میشناسم که شوهرش دقیقا همینه ولی از یجایی به بعد دیگه کلا بیخیال شوهرش شده چون میدونه درست بشو نیست بدتر هی میخواد دلیل ملیل بخواد باید هروز تو خونشون دعوا مرافه باشه دوتاهم بچه داره مثل اینکه اوایل ازدواجشون خیلی دعوا داشتن که این کیه پیام میدیو اینا تو که کاری از دستت برنمیاد جز ناراحتیو دعوا تو خونتون
اره بهش بگو ولی منم برا خودت میگم عزیزم همش هروز باید فکرو خیال کنی یا غصه بخوری
از پیجش در میام.ولی فالوراشو چک میکنم ببینم فالو کرده اونم فالوش کرده دیگع میرم بهش میگم.از گوشی و اینستا زیاد سردر نمیاره الکی میگم یکیو پیدا کرذم اکانتتو هک کرذه پیامات اومذه بالا اسکرینم دارم نشونش میدم نمیدونم راه خوبیه یا نه