2777
2789
عنوان

چرا انقد حالم بده حس مردن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست
بعدم رمزو عوض کنه تو که فهمیدی ماجرا چیه حالا هی بری نگاه کنی روانت بریزه بهم بیخیال فقط بنظرم با حر ...

الانم میدونه حساسم سریع نیومذه خونه پاک میکنه اثاری نمونه ترس دارع

الانم میدونه حساسم سریع نیومذه خونه پاک میکنه اثاری نمونه ترس دارع

شاید میخواد یه حرفی بهش بزنه ولی دیگه خدایی بااین کار هم زندگی شما بهم میخوره هم اون دختره

:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر شوهرته عزیزم وقتی ازدواج کرده بچم داره دیگه چیکار اون داره اخه 

اره میدونم مقصزه میخام دلیل کازشو بدونم.کلا انگار دوس ذاره با یه زن تو مجازی حرف بزنه ادمشو پیذا نمیکنه

اره میدونم مقصزه میخام دلیل کازشو بدونم.کلا انگار دوس ذاره با یه زن تو مجازی حرف بزنه ادمشو پیذا نمی ...

ببین من یکیو میشناسم که شوهرش دقیقا همینه ولی از یجایی به بعد دیگه کلا بیخیال شوهرش شده چون میدونه درست بشو نیست بدتر هی میخواد دلیل ملیل بخواد باید هروز تو خونشون دعوا مرافه باشه دوتاهم بچه داره مثل اینکه اوایل ازدواجشون خیلی دعوا داشتن که این کیه پیام میدیو اینا تو که کاری از دستت برنمیاد جز ناراحتیو دعوا تو خونتون 

شاید میخواد یه حرفی بهش بزنه ولی دیگه خدایی بااین کار هم زندگی شما بهم میخوره هم اون دختره

کاش یه جور میشد فیلترشکنشو غیرفعال کنم دیگه نتونه وصل شه اکانتشو حذف کنم باز یه پیج دیگع میزنه

شوهرت باید خودش بخواد فراموش کنه گذشترو حالام که میبینی نمیخواد بیخودی خودتو حرص نده از بین میری تهش ...

اره اگع بچه نبود اصلا نمیموندم این ادم بع پشه ماده هم رحم نمیکنه اون زنه کع پا نمیدع این ولکن نیست

کاش یه جور میشد فیلترشکنشو غیرفعال کنم دیگه نتونه وصل شه اکانتشو حذف کنم باز یه پیج دیگع میزنه

ول کن اینجوری بهت بی اعتماد میشه میره از یجا دیگه ارتباط میگیره

حواست بهش باش ولی بنظرت الان با دیدن پیاماش یا درخواستش به اون دختره چیزیو حل میکنه؟ یا بدتر خودتو ا ...

حواسم بخاد باشه بایذ از پیجش در نیام دیگه.اما یه روز ازش دلیل کارشو میپرسم 

اره بهش بگو ولی منم برا خودت میگم عزیزم همش هروز باید فکرو خیال کنی یا غصه بخوری

از پیجش در میام.ولی فالوراشو چک میکنم ببینم فالو کرده اونم فالوش کرده دیگع میرم بهش میگم.از گوشی و اینستا زیاد سردر نمیاره الکی میگم یکیو پیدا کرذم اکانتتو هک کرذه پیامات اومذه بالا اسکرینم دارم نشونش میدم نمیدونم راه خوبیه یا نه

از پیجش در میام.ولی فالوراشو چک میکنم ببینم فالو کرده اونم فالوش کرده دیگع میرم بهش میگم.از گوشی و ا ...

اره بهش بگو ولی شاید بفهمه داری دروغ میگی بعد میپرسه ازت ولی خودت میدونی اخه این بستگی به شوهرت داره که اخلاقش چجوریه اگه نمیشه گولش زد میفهمه