sara_fafa مدیر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1944 عنوان کیا قلیون و | مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 40 پست از شوهراشون دور کردن یا کاری کردن ک کمتر بکشن حالا ما نخاسیم ترک کنن ترکشون پیشکش خستم کرده شوهرم براتون دعا میکنم راهکار بدید کم بکشه ۱۰ روز ی بار میگه تو دوس داری من سیگار بکشم ؟ درجواب اینکه میگم ق نکش 1402/04/14 | 07:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرس_گیریزلی عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 295 ماکه خونه هرفامیلمون میریم باشوهرم اول قلیون میکشیم بعدچایی میخوریم.. این خوب بود
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1944 🤣🤣 خوب بود 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ...😭😭😭😭 ای تف طرفم قلیون میکشه ... جواب منفی بدم بخاطر ا ... خودت اهل قلیونی؟
سحربانوتونم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 767 سیکار بهتره ک قلیون عمرشو کوتاه میکنه اینک میگم ضربالمثل نیس واقعیته هعی چ بگم سیتون 🥺
sara_fafa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1944 اره ماهم همینطوریم یه شب درمیون هم قلیون و میوه میارم باهم می کشیم و صحبت می کنیم یکم ... ریه و دندون و پوست و خراب میکنه
zzz_j عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2293 ببخشید ازدواج با فرد قلیونی باعث چه مشکلاتی در زندگی میشه ؟ ممنون میشم بگید برام مهمه سلام فرش هارو میسوزونه 😁
سحربانوتونم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 767 اره ماهم همینطوریم یه شب درمیون هم قلیون و میوه میارم باهم می کشیم و صحبت می کنیم یکم ... قلیون از مشروب بدتره هعی چ بگم سیتون 🥺
zahraتونم عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 716 اسی جان قربونت بشم بجای اینکه من شوهرمو از قلیون دورش کنم اون منو قلیونی کرد 😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔 دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔 برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
هلیناز22 عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 3881 سلام فرش هارو میسوزونه 😁 سلام تو این گرونی مسأله مهمه ...🤦♀️😅
غزاله۶۶ عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 1687 اره ماهم همینطوریم یه شب درمیون هم قلیون و میوه میارم باهم می کشیم و صحبت می کنیم یکم ... به مرورمخ روتعطیل میکنه .یهویی نیست که ببینی .شماچراتبلیغ بدمیکنی ؟قلیون حتی ازسیگارهم بدتره .اولش تفریحی هست بعدلذتش باعث میشه ادم سمت مواددیگه کشیده بشه ونکته بعدی اینکه اشتهارونابودمیکنه اصلا آدم اعصابش خردمیشه ببینه شوهرش دائم نشسته داره قلیون میکشه .لطفا نظرات مثبت بدید. ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
faryad_farda عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 2393 به مرورمخ روتعطیل میکنه .یهویی نیست که ببینی .شماچراتبلیغ بدمیکنی ؟قلیون حتی ازسیگارهم بدتره . ... من و شوهرم ۱۵ ساله قلیون می کشیم خداروشکر هنوز سمت چیز دیگ ای نرفتیم تبلیغ کجا بود مثلا چه چیزی واسه من داره ک بخوام تبلیغ کنم بعدم مگ من گفتم شوهرم دائم جلو چشمم قلیون می کشه بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …