2777
2789
رشتم انسانیه اما خب شهر ما فرهنگیان معمولا زیر هزار یا دور و بر هزار بر میداره واسه همین این همم مون ...

اها 

اره واسه فرهنگیان یکم سخته رشته انسانی،واسه تجربی تا حدود ۲۰ هزارم برمیدارن فکر کنم

خدا بزرگه عزیزم

شت😑نگفتی به تو چه 

گفتم بر میداره میندازم بیرون ،ی بدبختی درست میشه ازش بعید نبود 

خیلی بیخود بود گیرم داده بود ب من 

بغل دستی من اول کار خیلیییی سریع تست زد وسطاش فقط میخوند تستارو اخراهم ک فقط خورد😂😂😂😂

خیلی باحال بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها  اره واسه فرهنگیان یکم سخته رشته انسانی،واسه تجربی تا حدود ۲۰ هزارم برمیدارن فکر کنم خدا ...

تا ۲۰ هزار؟ 

عزیزم تا ۴۷ هزار که هبچ تا ۵۰ هزار هم برمیدارن تا ۶۰ هزار هم برمیدارن داشتیم طرف ۱۰۰ هزار شده

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

من اینو برای کنکورم انجام دادم واقعا نتیجم مثل معجزه بود

برای موفقیت و پیروزی در آزمون ، مصاحبه ، کنکور و ...

همون روزی که آزمون یا مصاحبه دارید:

قبل از خروج از منزل 5 بار صلوات 

هفت بار آیه الکرسی 

هفت بار بسم الله لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم  

را بخواند سپس این ذکر شریفه زیر را تا موقع شروع مصاحبه یا آزمون یا تا موقعی که برگه به دستش می دهند تکرار کند:

یا صَمَدَ انتَ ثِقَتی و رجایی یا صمدَ علیکَ توکلتُ یا اللهُ یا اللهُ یا الله 

من این کار رو روز کنکور کردم و اون ذکر رو از خونه تا موقعی که برگه دادن دستم هی مدام می گفتم زیر لب . و البته ممکنه دونفر کناریتون قبل شروع آزمون ازتون سوال کنن یا باهاتون حرف بزنن اشکالی نداره که جوابشونو بدین کوتاه ولی بعدش دیگه باز هی ذکر رو اروم زیر لب بگین

گفتم بر میداره میندازم بیرون ،ی بدبختی درست میشه ازش بعید نبود  خیلی بیخود بود گیرم داده بود ب ...

الان دقیقا بهم اتک زدی 

فکر میکردم سرجلسه هیشکی حواسش نیست و میتونی فقط تستارو بخونی رد شی🥴😂

استرس سنگینی وارد کردی الان😂

تا ۲۰ هزار؟  عزیزم تا ۴۷ هزار که هبچ تا ۵۰ هزار هم برمیدارن تا ۶۰ هزار هم برمیدارن داشتیم طرف ...

واسه فرهنگیان؟

احتمالا اونا سهمیه داشتن

با سهمیه ۲۵ درصد حتی اگه صفرم بزنی قبول میشی پزشکی دولتی 

دیگه فرهنگیان که سهله

واسه فرهنگیان؟ احتمالا اونا سهمیه داشتن با سهمیه ۲۵ درصد حتی اگه صفرم بزنی قبول میشی پزشکی دولتی&n ...

من تجربی رو میگم تو رشته ها مختلفش 

واسه پزشکی و اینا هم سهمیه تاثیر داره اما بدون سهمیه باید زیر هزار باشی 

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
الان دقیقا بهم اتک زدی  فکر میکردم سرجلسه هیشکی حواسش نیست و میتونی فقط تستارو بخونی رد شی🥴😂 ...

حالا گیریم بقیه ببینن اصلا مهم نیست😂😂

بخوای نخوای بقیه اطرافشون ی نگاهی میندازن😂