2777
2789
عنوان

کیا از لحاظ روحی اوکی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست

دقیقا من..

نمیدونم چی میخوام از زندگیم..

کار دارم..شوهر دارم..زندگیم به یه ثبات رسیده ولی حالم خوب نیس اصلا...راضی نیستم..و نمیدونم چی راضیم می‌کنه...

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال قوی افسردگی دارید سختی یا غمی بزرگ رو قبلا تحمل کردید؟

دوبار بله

که بعدش بیخیال شدم

یکبار موقع کنکور تا ۶ ماه افسردگی شدید داشتم که فقط یه گوشه میشستم تا ۱۰ ۱۱ ساعت با فرش ور میرفتم🤦🏻‍♀️

اینک یکی بهم گفت بقیه به زندگی تو غبطه میخورن، منو تو فکر برده ک شاید من مشکل دارم، ناشکرم میگف تو ...

اون یه نفر مثل مامان من بودن، مامانم مدام میگه، نمی دونم تو چته، مردم حسرت تو رو می خورن، همین قرص ها و روانشناسا دیونت کردن، انقدر هم که می گردی و تفریح می کنی و می خری هر روزم که داغونتر و دیونه تر میشی، 

دلم می خواد مامانمو نبینم با این افکارش واقعا برام آزاردهنده است

الزاما هر کس ک روانیه نمیره روانشناس و روانپزشک😐😐

تست بده اگر افسردگیت قطعیه باید درمان شی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
دوبار بله که بعدش بیخیال شدم یکبار موقع کنکور تا ۶ ماه افسردگی شدید داشتم که فقط یه گوشه میشستم تا ...

معمولا ادمها بعد از یه سختی عمیق اینطور میشن

میشه به روال قبل برگشت ولی همت میخواد...

دیدن و شمردن هر روزه داشته هایی که میگین

دیدن افرادی که در ارزوی جای شما بودن هستند...

سرگرمی های شادی بخش  مورد علاقه تون رو بیارید توی روزمرتون...

حتما از روانشناس کمک بگیرید

در قدم اول برای هل دادن شما به اینکارها مهم هست

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

منم یه مشکلی برام پیش اومده که دیگه حالم خوب نیست انگار افسرده شدم حالم خوب نمیشه خوشحال نمیشم

بعد از یه اتفاق اینطور شدم چون انتظار شو نداشتم اونطور بشه شوکه کننده و بد بود 

طوری که میخواستم پیش نرفت حالمو گرفت

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

شما باید اول به شناخت درستی از دنیا و زندگی برسید، دوم شناخت خودتون و تمامی ویژگی های مثبت و منفی وجود تون. باید از هرچیزی که حس می کنید تقلیدی و اکتسابیه و ناشی از سبک زندگی دوستان یا سایر افراد جامعه اس رها بشید و خودتون باشید. وقتی رسیدین به خودتون سعی کنید حسابی بشناسیدش ، علایق و خواسته های عمیق وجودی شو بنویسید روی یه کاغذ و عامل سردرگمی  رو که یک ذهن آشفته و بدون برنامه است رو روشن کنید در مورد خودتون و خواسته هاتون.

وقتی خواسته ها مشخص شد دیگه می دونید از چی لذت می برید، می دونید چی خوشحال تون می کنه ، می دونید نیاز دارید با مشاور صحبت کنید یا نه و لزومی نمی بینید که بخواید از دیگری بپرسید مشاوره برم یا نه. اینطوری زندگی هدفمند تر و زیبا تر خواهد شد براتون. 

شما باید اول به شناخت درستی از دنیا و زندگی برسید، دوم شناخت خودتون و تمامی ویژگی های مثبت و منفی وج ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتین

میبخشید یه سوالی داشتم 

این عادیه که من گاهی خیلی شدید این احساسات بد رو دارم، یه لحظه دیگه اوکی ام.

مثلا دارم اهنگ گوش میدم و خیلی خوشحالم و همه چیز عالیه یهو تو ۵ دقیقه میرم تو خودم و همه ی این حسای مضخرف میاد

یا برعکسش حالم خیلی بده دارم گریه میکنم و به خودکشی فکر میکنم بعد که یکم صحبت کنم یا یکم زمان بگزره اوکی میشم....

خودم میگم شاید خیلی لوس و نونورم و اداس، ولی دست خودمم نیست

شما باید اول به شناخت درستی از دنیا و زندگی برسید، دوم شناخت خودتون و تمامی ویژگی های مثبت و منفی وج ...

الانا اکثرا حوصله ندارم ، همش خواب، اصلا مرتب نیستم دیگه، بیشتر میخوام غر بزنم و از این بدم میاد

بعضی روزا خیلی ساکت میشم هرکاری میکنم نمیتونم هیچ حرفی بزنم و از اون زونی که ایجاد کردم بیام بیرون، اما همش تو دلم به خودم میگم بابا خوش خنده باش حرف بزن بقیه ناراحت میشن تو اینقدساکتی، بهشون بر میخوره و.... ولی نمیتونم و اون روز کلا همینم و این خیلی تکرار میشه.

الان هم کارمو ول کردم چون تحمل محیط و استرس و آدماش سخت شده بود، همیشه سعی میکردم با مود خوب برم ولی با ناراحتی برمیگشتم،  ولی الانم دارم میگم چرا ول کردم..... 

خیلی ممنونم که وقت گذاشتین میبخشید یه سوالی داشتم  این عادیه که من گاهی خیلی شدید این احساسات ...

همه ما گاهی در زندگی دچار خطای رفتاری میشیم در خصوص خودمون و دیگران. هیچ حالی همیشه خوب نیست و احساسات مختلف میان و میرن در زندگی ما. در اینکه رفتار تون عادی هست یا خیر، بله عادیه ، احتمالا روزهای سختی رو پشت سر گذاشتین و خیال پردازی و مرور گذشته و حتی فکر کردن به اشتباهات ممکنه حالتون رو مثل همه انسان های دیگه به هم بریزه. 

مهم اینه که خودتون رو بشناسید. به خود باوری برسید و انقدر اعتماد به نفس تون رو ببرید بالا که نه نیازمند کسی باشید نه از گفتار کسی برنجید و احساس اندوه و اضطراب رو تجربه کنید. 

تنها امیدم هم تو زندگیم شوهرمه

زمان کنکور بخاطر یه سری مسائل ۵ ۶ ماه حالم خیلی بد بود، کلا گوشه گیر، اصلا حرف نمیزدم، شبا خوابم نمیبرد و تو فکر

اون زمان حرفامو مینوشتم رو کاغذ، وقتی با شوهرم آشنا شدم با اون حرف زدم و بهتر شدم از اون حال و هوا اومدم بیرون 

ولی الان باز چند وقتی ای فکرای مسخره باز میادبه سرم

و حس میکنم بهتره با شوهرم هم حرف نزنم، چون صدرصد خسته میشه ازم ....

همه ما گاهی در زندگی دچار خطای رفتاری میشیم در خصوص خودمون و دیگران. هیچ حالی همیشه خوب نیست و احساس ...

بله متاسفانه اعتماد بنفسم خیلی پایینه، باید روش کار کنم

ببخشید زیاد سوال پرسیدم وقتتونو گرفتم 

بازم متشکرم ازتون