2777
2789
عنوان

دعای مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست
گلم فقط چی بخرم؟نیت کنم برای مشکلم؟

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه

اگ میتونی بگو تا بگم چی بخری

ببین برای فروش چیزی میشه خودکار خرید ب نیت امضا

برای خرید خونه میشه جاکلیدی خرید آینه و قرآن از این کوچولوها خرید و ....

برای بچه دار شدن یا دختردار پسردار شدن میشه لباس نوزادی خرید

برای رسیدن ب کسی یا ازدواج میشه قلب قرمز حلقه نقل سرعقد و و و ....

شنیدم میشه مثلا کمی نخود خرید و ب نیت حل مشکلی اونو نگه داشت وقتی مشکل حل شد باهاش آش نذری پخت و پخش کرد

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه اگ میتونی بگو تا بگم چی بخری ببین برای فروش چیزی میشه خودکار خرید ب نیت ام ...

کارهمشرم،تامیادیذره جون بگیره یه گره ای میفته،الانم که کرایه مغازشوکرده دوبرابرکه واقعااصلادرنمیاد،

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
کارهمشرم،تامیادیذره جون بگیره یه گره ای میفته،الانم که کرایه مغازشوکرده دوبرابرکه واقعااصلادرنمیاد،

شنیدم برای افزایش رزق میشه تو همون روز ۱۳ صفر مثلا سفره خرید یا برای رونق کار و درامد بیشتر از این اسکناس تقلبی ها خرید یا کیف پول ب نیت درامد بیشتر، یا اگ شغل همسرتون با دفتر و خودکار سروکار داره براشون یه سر رسید و خودکار بگیرید

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

شنیدم برای افزایش رزق میشه تو همون روز ۱۳ صفر مثلا سفره خرید یا برای رونق کار و درامد بیشتر از این ا ...

چقدرجالب،ممنون عزیزم،ایشالاخداحاجتتونوبده😘😘

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰