2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم من زیر مجوعه شما شدم و الان به 80 دلار رسیدم امکان برداشت با شماره کارت و شماره حساب هم د ...

فکر نکنم کسی تونسته باشه برداشت کنه خود این دوستانم دارن زیر مجموعه جمع میکنن که قبلش نمیگن برداشت نداره واسمون. 

فکر نکنم کسی تونسته باشه برداشت کنه خود این دوستانم دارن زیر مجموعه جمع میکنن که قبلش نمیگن برداشت ن ...

آره دوست عزیز من منصرف شدم فقط اینترنت حروم شد 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان اصلا سخت نیست خیلی هم آسونه من آدرس سایت چنل آموزشی وآیدی پشتیبان رو براتون میزارم عالی آموزش ...

سلام سفید برفی جان درمورد دیسک همسرتون نوشته بودین کامل خوب شد منم دیسک گردن دارم و خانه دار لطفا آدرس و ایم متخصص رو برام لطف کن خداخیرت بده

[QUOTE=299181541]یه برنامه هست از داخل پلی استور دانلود میکنی به اسم تراست ولت بعد این  دلار داخل اکانت تون تبدی سفید برفی جان تو قسمت دیسک گردن نوشته بودی واسه همسرتون جان انداختن خوبه منم درگیرشم لطفا برای رضای خدا جواب بده آدرس و اسم شخص رو برام بفرست