2777
2789
خیلی چرته چون میگن از ما بینهایت دیگه هم وجود داره بعد کارای اونا رو زندگی ما هم تاثیر داره مثلا ما ...

نه اینطوری نیست از ما بی نهایت وجود نداره انتخاب های بی نهایتی هستن که تو اون ها رو انتخاب میکنی و در هر کدوم بر حسب انتخابات و شرایط زندگی متفاوتی رو تجربه میکنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@army_parandam    

امدم دایی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هر چیزی ت این دنیای بیکران ممکنه هررررررررررررچیزی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

فقط در حد تئوری برام جذابه وگرنه من حتی ب تناسخ و زندگی قبلی هم اعتقادی ندارم یه سری تئوری هاست برای درگیر شدن ذهن

نی نی سایت: یه مشت نی نی که دور هم جمع شدن و بهم میپرن😂

مثل کتاب کتابخانه نیمه شب باحاله 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

کلا دنیا خ پیچیده تر از اونیه ک ما انسانای اوشکول ازش میدونیم  ادیسون و انیشتین با اون همه علم و دانش در مقابل این موضوعات سسخل عالم بودن ما ک دیگ تو باقالیاییم

من سیاه چاله دوس دارم برم اگه واقعی باشه چیز خفنیه😍🥺

سیاهچاله که واقعیه ولی اگه بری دیگه نمیتونی برگردیااا😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
نه اینطوری نیست از ما بی نهایت وجود نداره انتخاب های بی نهایتی هستن که تو اون ها رو انتخاب میکنی و د ...

خب باید خودتم بی نهایت باشی وگرنه چجوری میشه انتخابات بی نهایت کنی و در بی نهایت جهان موازی دیگه حضور داشته باشی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بنظر من وجود داره   چند سال پیش من تو یه کتاب خیلی قدیمی خونده بودم که هر انسان ۶تا مثل خودش توی جهانهای دیگه زندگی میکنه. متاسفانه اسم کتاب یادم نیس 

یعنی میشه گفت ۷تا جهان وجود داره  که یکیش ما هستیم.

خیلی عجیبه واقعا

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....