2777
2789

حتی یه استاد داشتم فکر میکردم زن داره بچه داره. الان عکس حلقه گزاشته. با پیجش 😅😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

دقیقا منم دایی و عموی مجردم 25 به بالا بودن متاهل شدم امسال :/  

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ماه اینقدر پسرا و دخترا ازدواج کردن . انگار مسابقه بود . 

به سرعت .  دیگه من‌میگم انگار بعد محرم و صفر  ازدواج رو ممنوع کردن که با این سرعت ازدواج کردن و جشن و تالار و‌.‌.

:(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چقد از این متاهل ها هم جداشدن❤😬😆

هنوز اول کاره تازه عقد کردن. صبر کن برم پروفایله استاده رو برات بیارم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
آره بازیگرای مجرد مرد هم دارن یکی یکی زن میگیرن 🙂 گلزار و بهرام رادان و...

معلوم نیست چه خبره 

نمیدونم حالا ربطش به سال چیه  همیشه یسریا ازدواج میکنن  یسریا جدا میشن

اخه خیلی زیاد شد 

من ۴ تا مسر عمه هام تمام پسر های قامیل همه ازدواج کرد 

تو دورانه کرونا همه فهمیدن تنهایی به شدت سخته مخصوصا پسرا چون قرار گذاشتن تقریبا غیر ممکن بود 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
😊😊😊😆😁به پای هم فسیل شن خواهر😛😛😉

دیه استاده فسیل بود دختره انگار متول  ۸۰ هست 

استاده که بهش میخوره ۴۰ سالشه باشه.