ftm_khr مدیر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 عنوان حرکت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست سلامبه همه عادیه کم شدن حرکت جنین؟الان چند روزه همش شیرینی و این چیزا میخورم ی کوچولو حرکت میکنه در صورتی که قبلا خیلی فعال بود از آن خودت باش که ارزنده ترینی :) 1402/04/13 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 5134 برای منم حرکتش کمه ۳۳هفته هستم دختره یا پسر؟ الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️
ftm_khr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 عزیزم هرچقدرجنین بزرگتربشه حرکتش کندترمیشه چون جایی تورحم برای حرکت نمیمونه وجاش تنگ میشه اخه من چن روز پیش سر خوردم زمین بعدش سونو هم رفتم دکتر گف مشکلی نداره اما همین انگار دلم اشوبه حرکتش و حس نمیکنم استرسی میشم🥺 از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 5134 عزمزم جاش تنگه والا شکم ندارم حالا جاش تنگه مشکلی پیش نمیاد که؟ الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️
ftm_khr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 طبیعیه خداکنه مرسی عزیزم از پاسخگوئیت🌸 از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4795 اخه من چن روز پیش سر خوردم زمین بعدش سونو هم رفتم دکتر گف مشکلی نداره اما همین انگار دلم اشوبه حرکتش ... عزیزم نگران نباش سونودادی گفتن مشکلی نداره انقدرخودتوعذاب نده
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 5134 پسر برا منم پسرهمیگن پسربچهها تنبلن برا همین اینجورینوالا دخترم انگار جومونگ بود پدرمو دراورده بود اما این کاکول پسر همش نگرانم میکنه الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️
توکل_کردم_بخدا عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 8061 والا شکم ندارم حالا جاش تنگه مشکلی پیش نمیاد که؟ ن عزیزم چ مشکلی ربطی ب شکم داشتن و نداشتنت نداره حتما رحمت کوچیکه بعدش هم زیاد ب چپ بخواب و آب زیاد بخور مایع آمنیوتیک کم نشه و اینکه استرس نکش و عادیه
ناراب عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1000 اگه بچه اولتون حرکاتش کمه و بالای ۳۰هفته اید طبیعیه .چون شکمتون هنوز جا باز نکرده و و روز به روز بچه بزرگتر میشه .بچه های بعدی بچه راحتره
ftm_khr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 نه مشکلی نیست اصلااا از هفته 27 ببعد دیگ حرکاتش بیشتر میشه و هر روز میفهمی الان کوچلوعه مرررسی🌸 از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
جانگوک عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 4795 برا منم پسره میگن پسربچهها تنبلن برا همین اینجورین والا دخترم انگار جومونگ بود پدرمو دراورده بود ... من تجربه بارداری دخترندارم ولی بچه اولمم پسربوداونم ماه های آخریه طرف شکمم جمع میشدوآروم حرکت میکرد ولی اومدبیرون پدرمودرآوردازبس شیطون بود
دختــــرآبانــــی۹۸ عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 5134 اگه بچه اولتون حرکاتش کمه و بالای ۳۰هفته اید طبیعیه .چون شکمتون هنوز جا باز نکرده و و روز به روز بچه ... من بچه دوممه زیاد تکون نمیخوره هفته ۳۰ هستم سونو رفتم گفت بچت سالمه اخه چرا پس حرکاتش کمه الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️
ftm_khr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 چیزسردبخورببین حرکاتش بیشترنمیشه؟ البته اینم بگم هرچی بچه بزرگترمیشه چون جاش تنگ میشه حرکتش هم کم می ... مرسی گلم🌸 از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
ftm_khr مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 [QUOTE=299127557]عزیزم نگران نباش سونودادی گفتن مشکلی نداره انقدرخودتوعذاب نده[/QUOTEممنون عزیزم سعی میکنم🌸 از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)