2777
2789
عنوان

منو شوهرم….

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 66 پست

چنوقته ازدواج کردین عزیزم؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو پیامهات گفتی که زندگیت رو دوست داری. شوهرت هم مرد خوب و مهربونیه ولی صبر و تحمل هر کس هم حدی داره ...

عاشق شوهرمم عاشق زندگیمم به سختی بهمدیگه رسیدیم

دلم نمیخاد خرابش کنم ولی دست‌خودم‌ نیست…

مرسی عزیزم حتما میبینم

تو رو خدا قدر همسرتون بدونید ... زن هست که بارداره شوهرش آدم حسابش نمیکنه صبح میره نصفه شب برا خواب ...

من دو ماه پیش باردار‌بودم

همسرم حتی غذاهم درست میکرد برام وقتی از سرکار‌میومد…

دقیقا ترس از دست دادن دارم نه خیانت میدونم ک چقد دوسم داره…

اگه نگران خیانتش نیستی پس چرا ترس از دست دادنشو دار ی

یعنی خودتو کم میبینی در برابرش !!؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اگه نگران خیانتش نیستی پس چرا ترس از دست دادنشو دار ی یعنی خودتو کم میبینی در برابرش !!؟

نه ببین اینجوریم که انقدددد دوسش دارم رو رفتارش با همههه حساسم  

خب اگه سبزا تویی پس شوهرت یه مشکلی داره که اینجوری منت کشی میکنه که خودمو تغییر میدم!!

شوهرم مشکلی نداره

خودمم دارم میفهمم ک الکی و سر هیچ و‌پوچ ۶ ماهه دارم عذابش میدم

شوهرم چون مشکلی نداره ابنجوری صحبت میکنه میخاد منو اروم کنه

یک ساله خونه خودمونیم تقریبا ۷ ماه نامزد بودم و ۴ ماه عقد ۲ سالم دوست سرجمع ۴ ساله 

یه کم زمان بگذره درست میشید فقط خیلی گیر نده که صبرش سر میاد منو همسزمم اوایل همینطور بودیم دقیقا عین حرفای تو رو به من مسزد البته من نه شک داشتم نه میترسیدم رهام کنه کلا ایراد گیر بودم ولی بدون مردا هم انسانن و یه صبری دارن نذار سر بیاد اونوقت دیگه احترامی برات نمیمونه منم یه جایی به بعد رفتارمو تعدیل کردم همسرم الان با وجود بیش از ۸ سال از گذشت زندگی مشترکمون و ده سال از آشناییمون هنوزم هر چی من بخوام همونه ولی من یاد گرفتم غیر مستقیم بهش میفهمونم که چی میخوام ازش، مثلا اگه بخوام لاغر کنه میگم لباسای راه رته عمودی خیلی خوشگل تر و لاغر تر نشونت میده،یا ریش کوتاه تر خیلی بهت میاد یا...

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عاشق شوهرمم عاشق زندگیمم به سختی بهمدیگه رسیدیم دلم نمیخاد خرابش کنم ولی دست‌خودم‌ نیست… مرسی عزیز ...

خدا رو شکر که هر دو همدیگر رو انقدر دوست دارید. ولی عزیزم توی عشق نباید قول روانشناسا چسبندگی داشت. با یاد گرفتن یه سری مهارت اون رو همیشه عاشق خودت نگه میداری طوری که غیر از تو حتی فکر فرد دیگه ای هم به ذهنش نمیاد

خدا رو شکر الان زمانه ای هست که دسترسی به اطلاعات و راهکارها خیلی آسون شده.

این پیج رو هم حتما حتما ببین coachmohamadi

احمد محمدی ـ جذب عشق

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
نه ببین اینجوریم که انقدددد دوسش دارم رو رفتارش با همههه حساسم  

وااییی منم دقیقاااا همینطوری ام

حس میکنم همش به خاطر اون عشق و علاقه ای هست که نمیتونم خوب جلوشو بگیرم

هر لحظه میترسم از دستش بدم

دو دقیقه تنها بره بیرون تن و بدنم می‌لرزه

از طرفی خواهرشوهرم خیلی خودشو  برای شوهرم لوس می‌کنه(خواهرشوهرم هشت سال از من بزرگتره) به خاطر این موضوع دلم نمی‌خواد ذره ای محبت به خواهرشوهرم بکنه

می‌دونم کارم اشتباهه ولی دست خودم نیست 

من مشاوره هم رفتم با همسرم باهم رفتیم یه دوره ای اما اصلا فایده نداشت اصلااا

البته اون مشاور، مشاوره خوبی نبود

خیلی سخته واقعا

پیام هات رو که دیدم یه لحظه حس کردم منو و همسرم هستیم که دارم چت میکنیم

اوضاع ماهم دقیقا مثل شماست🥲

کاربری دست سه نفره🙁