2777
2789
عنوان

خونه تنهام🤧👀

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 36 پست
خب چیزی خوردی اینجوری شدی یا ویروس گرفتی؟؟  خیلی بده واقعا حق داری

نمیدونم بخدا 

سه بار رفتم دکتر و هر سه بار سرم زدن بهم تا فردای سرم خوب بودم باز شروع میشد 

دیروز رفتم قرص اسهالم داد 

الان اسهال ندارم ولی ضعف پارم و حس کسلی و گیجی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سگ تو روح او سگی که تو رو اذیت کرده

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خیلی سگه طرف 

این روزا سگا زیاد شدن جوش مزن کاری نمیشه کرد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

منم حالم خوب نیست  اما جسمی  دو هفتس اسهالم میشم و کلا زندگیم مختل شده دکترم رفتم فایده ...

نعنابخر بعد برگاشوبکن چوباشو بزاریکم بجوشه دم کن یکم دیگه بمونه بعد یکم نبات بریز توش سرد شد روزی چندتالیوان بخور،،نبات بزار توظرف بزار روی گاز زیرشم کم کن یواش یواش نباتاکه بازشد یک لیوان آب بریز بخورخیلییی خوبه برای اسهالی رنگ نباتا سیاه میشه 

منم سگ سگ،شمام اینطورین،من حوصله هیچ کار ندارم حتی حوصله غذا خوردن خیلی از همه چی نا امیدم

اره منم همینم.

میشینم نقاشی میکنم

افسردگیم دارم ریدس همع چیم

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
نمیدونم بخدا  سه بار رفتم دکتر و هر سه بار سرم زدن بهم تا فردای سرم خوب بودم باز شروع میشد&nbs ...

خب همین که الان اسهال نیستی خوبه 

حق داریی بابا سخته اگه اسهال نمیشی چیزای مقوی بخور جون تو تنت برگرده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره منم همینم. میشینم نقاشی میکنم افسردگیم دارم ریدس همع چیم

من بچه م رو پیش روانشناس میبرم بخاطر مسایل بلوغ و...خیلی خوب شده روحیاتش ولی چون هزینه زیاده برام مقدور نیست خودم هم برم گفتم همین که بچه م نجات پیدا کنه شرایط روحیش اوکی باشه بهتره خودم حالا کاریش میکنم 

من بچه م رو پیش روانشناس میبرم بخاطر مسایل بلوغ و...خیلی خوب شده روحیاتش ولی چون هزینه زیاده برام مق ...

من خدم روحیم داغونه با خانواده تاکسیک ولی حصله روان شناس ندارم

تهی از هر حسی:)    Alir3za#