2777
2789
عنوان

ای وی افیا

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیروز یه خانم اومده بود از مام مینالید اومده بود رویان

الان دیگه مام فقط میکرو میکنن کلا ای وی اف و ای یو ای رو دیگه قبول ندارن ولله منم نمیدونم مام خوبه یابد اما اخرین امیدمه دیگه اینم به تصیه اون خانم که دوتا از اشناهاشون مشکل مارو داشتن و حل شد توی مام بهم گف

بنظرم همه مراکز خوبی و بدی رو دارن ولی تا خدا نخواد نمیشه من مثبت زیاد دیدن تو رویان بیشتر دوقلو&nbs ...

منم نظرم اینه اول و اخر خدا باید بخواد بعدشم بستگی به شرایط و مشکلات زوج داره بیشتر بخدا خیلی سردرگمم شما از شریعتی راضی هسی

منم نظرم اینه اول و اخر خدا باید بخواد بعدشم بستگی به شرایط و مشکلات زوج داره بیشتر بخدا خیلی سردرگم ...

من شریعتی نیستم رویانم راستی بچه هایی که انتقال دارید بعد انتقال یخ و بستنی ممنوعه

اخه درصد موفقیتهای مام بیشتر بوده من  از یه خانم که دوتا نزدیکانش مشکل اسپرم داشتن و رفتن پیش ا ...

نه نمبدونم ما راضی نیستیم همون اطرج هم رفتیم 

بیشتر پولین فقط فکر پولن نه دردت 

چجور شریعتی تقریبا  رایگان درمیاد؟؟اخه من همه مراکز زنگ زدم گفتن پولیه و ....

بیمارستان دولتیه اولش پول دادیم برا عمل فریز اینا ۳یا۴ میش کلش بعد تکمیلی هم باشی بیمه میده همشو جز ۴۰۰ تومن دارو که برا دارو میدیم  

دارو ازاد قشنک ۴ ملیون اینا میوفته شایدم بیشتر 

ویزیت سنو شریعتی اول چندبار میری ۱۵۰ بعد که تو سیکل میکرو باشی ۱۳ تومن هست 

نه نمبدونم ما راضی نیستیم همون اطرج هم رفتیم  بیشتر پولین فقط فکر پولن نه دردت

اطرج به همسر شما چیگف چکار کرد براش چقد تحت درمانش بودین؟؟توروخدا جوابربده لااقل از تجربیات هم استفاده کنیم