2777
2789
عنوان

۴ماهه عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 24 پست

اینا حواشیه زندگیه 

تو خانواده همسر خودتو دس بالا بگیر و وانمود کن برات مهم نیست !!!بیان نکن )

خونشونم نرو تا دعوتت نکردن هرموقع هم میگه میخام دعوت کنم ۵ ثانیه  تو چشاش زل بزن و بعد حواستو پرت کن چیزی نگو.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
پیگیرش نباش دعوت کنه میری نکنه نمیری من ۱۴ ساله ازدواج کردم جاری بزرگم دعوتم نکرد منم کلا نرفتم خون ...

اره بابا جاری کیه ک ادم بخاد فکرشو درگیرش کنه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دیگه سفره هفت پادشاهم بندازه نرو مییخواد ی سره کنه بعد عروسی پاگشاتون کنه زنیکه زرنگ

همون چون دوماه دیگه عروسیمه

ن اخه این نمیدونم چشه با من انقد پشتم حرف زده ب گوشم رسیده

همونی که برات خبر میاره از این جاریت دشمن تره چوون اونجا بوده و گذاشته درموردت حرف بزنن .

وقتی هر دوبودن بدون خجالت با اعتماد بنفس رو کن  بگو فلانی حرفایی که پشتم میزنید  رو کلاغه برام  میاره دیگه نشنوم .....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نه حتما برو سر چرت وپرت دعوا راه ننداز

ببین اخه ب هرکی میگی خندش میگیره بعده تو این ۴ماه ی شب نتونسته دعوت کنه؟اونیکی با وجوده بچه کوچیک دعوتمون کرد تموم شد

ن شوهرمم نرفته

آها 

خب پس خداروشکر که نرفته بدون تو 

ولش کن پس 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ن اخه این نمیدونم چشه با من انقد پشتم حرف زده ب گوشم رسیده

اگر میخوای آرامش داشته باشی اصلا روی حرفای بقیه تمرکز نکن

سنگین و رنگین برو و بیا

دعوت کرد برو و بعدا دعوتش رو جبران کن اگر هم نکرد اصلا برات مهم نباشه

تو زندگی دغدغه هایی مهم تر از جاری و رفتاراش هست

اینم بدون که از نظر اون تو بهتری که پشت سرت حرف میزنه و حسودی میکنه پس خوشحال باش با سیاست رفتار کن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
ببین اخه ب هرکی میگی خندش میگیره بعده تو این ۴ماه ی شب نتونسته دعوت کنه؟اونیکی با وجوده بچه کوچیک دع ...

شاید پول نداره تو خونه اشون اختلاف هست

۴ماه که خیلی کمه صبر کن حالا

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
همون چون دوماه دیگه عروسیمه

زنیکه زرنگ اون موقعم دعوت کرد 

البته من خبیثم تو دعوتت کرد نرو 

اون موقع هم دعوتت کنه بگو میام بعد اخر شب زنگ بزن کاری جایی پیش اومده شرمنده و نرو😈😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....