2777
2789
دیگه نرفتم دکتر دیگه،واقعا درد بدیه گل مغربی رو دکتر گفت از هفته ۳۸ بزارم اشکال ندارد اما خب فقط د ...

خیلی  بد دردیه  خوب  تونستی  تحمل  کنی‌ دیگ‌ من  بعضی  وقتا میگم‌ برم‌‌بدم‌ درش  بیارن‌ راحت  شم  ولی دلم‌ نمیاد  

اهان‌ انشلا  بسلامتی  

طبیعی  میخای بری؟

مممممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳۸زودنیس‌ برا‌ طبیعی؟بعد۴۰مگ‌ نمیش؟

اره 40هفته بچه دیگه باید بیاد اما از 37به بعد میگن کامله و وزنش فقط بالا می‌ره

من نمی‌خوام وزنش زیاد بشه چون سر اولی خیلی اذیت شدم

تقریبا از همون 38مولتی ویتامین رو نخوردم دیگه فقط کلسیم و آهن میخورم

الان دقیقا یک هفته دیگه دارم تا تاریخ زایمان

اره 40هفته بچه دیگه باید بیاد اما از 37به بعد میگن کامله و وزنش فقط بالا می‌ره من نمی‌خوام وزنش زیا ...

انشلا بسلامتی عزیزم‌ 

من خیلی میترسم از طبیعی خیلیا اصلا فکرشم‌ بدنموبلرزه‌ درمیاره‌ تازه‌ دریچه‌ های  قلبم‌ شله‌  فک نکنم‌ بتونم  برم‌ طبیعی

مممممم
انشلا بسلامتی عزیزم‌  من خیلی میترسم از طبیعی خیلیا اصلا فکرشم‌ بدنموبلرزه‌ درمیاره‌ تازه‌ دری ...

اونجور که یه عده تعریف میکنم ترسناک نیست

میدونی من از آخرش خیلی وحشت داشتم یعنی با وجود اینکه کلی درد کشیده بودم باز هی میگفتم منو ببرین سزارین

باورکن بچه به دو دقیقه نکشید دنیا اومد و اصلا متوجه نمیشی

توکل کن به خدا دیگه هرچی صلاح پیش بیاد

من سر قبلی خیلی تلاش کردم برای سزارین ولی خب نشد دیگه

عزیزم شما کمرت خوب شد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سلام گلم نه همونطورم 

منم دیسک دارم ولی میترسم حامله بشم بخاطر همین پرسیدم ایشالاع خوب بشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
منم دیسک دارم ولی میترسم حامله بشم بخاطر همین پرسیدم ایشالاع خوب بشی 

عزیز من حامله نیستم اشتباه فکر کردم البته خداروشکر با این وضعم از پس خودم برنمی‌آم چه برسه بچه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم