2777
2789
مگه شغل شوهرت چیه که تا این موقع نمیاد؟؟ ببخشید فضولی میکنم ولی خیلی دوست دارم بدونم اونایی که دیر ...

شغلش سوپر مارکته دوازده و نیم میبندن و داخلشو تمیز میکنن و جنس میچینن 

اذیت ک زندگیمون برنامه نداره ساعت خوابمون بده 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلم زار ... ایرانیه... در مورد جن و روح و اینا... فیلمش قشنگ بود و به شدت. ترسناک ولی چون نوشته بود ...

وای همون اول که گفتی میخواستم بگم چند روز پیش زار دیدم خیلی ترسناک بود😂😂😂منم خیلییی ترسیدم واقعا ترسناکه و هیجانی

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
شغلش سوپر مارکته دوازده و نیم میبندن و داخلشو تمیز میکنن و جنس میچینن  اذیت ک زندگیمون برنامه ...

واقعا خیلی سخته ... شوهر خودمم شغلش کشاورزیه اصلا تعطیلات نداریم .. آرزوی یه مسافرت به دلم مونده همیشه میگه کار دارم

اره واقعا ... اگه شوهرم می‌بود خوب بود چون نیس خیلی میترسم 

وای ماری وقتی تو دست شویی تو ایینه نگاه میکرد من داشتم سکته میکردم🥲😂

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
واقعا خیلی سخته ... شوهر خودمم شغلش کشاورزیه اصلا تعطیلات نداریم .. آرزوی یه مسافرت به دلم مونده همی ...

کشاورزی هم واقعا سخته و پر استرس داداش من ی مدت کشاورزی میکرد ولی خوب پول زیادی نموند براش ول کرد 

زمستون ک چیزی نیس یا عید اینا برین سفر 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️
وای ماری وقتی تو دست شویی تو ایینه نگاه میکرد من داشتم سکته میکردم🥲😂

اسمتو دیدم به چشمم آشنا اومد.. اتفاقا تو اون تاپیکت منم بودم که گفتم خیلی وقت پیش دیدم ولی زیاد یادم نبود امشب با خواهرم تنهاییم برقا رو خاموش کردیم نگا کردیم... همش احساس میکنم یه صداهایی میاد... یادته گفتم خیلی چیزا تو خونه میدیدم

اسمتو دیدم به چشمم آشنا اومد.. اتفاقا تو اون تاپیکت منم بودم که گفتم خیلی وقت پیش دیدم ولی زیاد یادم ...

یه چیزایی یادمه عزیزم🥰❤️اسمت هم آشنا بود برام💓❤️😘

کشاورزی هم واقعا سخته و پر استرس داداش من ی مدت کشاورزی میکرد ولی خوب پول زیادی نموند براش ول کرد&nb ...

متاسفانه زمستان هم درگیر آبگیری و سم پاشی و کودریزین... هیچوقت خدا فرصت ندارم اینم از شانس منه ... ولی من فک میکنم خودش دلش نمی‌خواد وگرنه می‌تونه 

اره آبجی من که گفت ر ی د ممممممممم

😅😅من شانس آوردم روز نگاه کردم بعدش تکرارش رو یه شب دیگه دیدم داشتم سکته میکردم😂

متاسفانه زمستان هم درگیر آبگیری و سم پاشی و کودریزین... هیچوقت خدا فرصت ندارم اینم از شانس منه ... و ...

اره خوب برنامه بچین برین 

دوستم اینام کشاورزن هلو دارن بعد تموم شدن میوه ها میرن مسافرت عید رفتن کیش پاییز هم اومده بودن تهران گردی تابستونو ولی مشغولن

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️