2777
2789
عنوان

خانمایی که کار با لپ تاپ بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
بذار یه برنامه دیگه امتحان کنم

سلام عزیزم من از طریق گوگل سزارین سرچ کردم که رسیدم ب کامنتت 

نوشته بودی  دکتر تو ماهشهر و سربندر میشناسی ک‌سز انجام‌میدن توروخدا اگ میشناسی ب منم معرفیشون کن ماه هشتم پیدا نکردم کسیو

😑 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من از طریق گوگل سزارین سرچ کردم که رسیدم ب کامنتت  نوشته بودی  دکتر تو ماهشهر ...

سلام عزیزم سرارین اختیاری میخوای انجام بدی؟

بچه ی اولته؟

ساکن ماهشهری یا سربندر

سلام عزیزم سرارین اختیاری میخوای انجام بدی؟ بچه ی اولته؟ ساکن ماهشهری یا سربندر

وای خداروشکر جواب دادی 

آره بچه دوممه اولی طبیعی بود اینو سز میخام پیش خاجات و عباسی نژاد رفتم‌گفتن نمیشه 

ماهشهرم

😑 
وای خداروشکر جواب دادی  آره بچه دوممه اولی طبیعی بود اینو سز میخام پیش خاجات و عباسی نژاد رفتم ...

اها پس چون بچه ی اولت طبیعی بوده انجام نمیدن عباسنژاد که کلا حرفشو نزن هیچ سرارین اختیاری انجام نمیده

ولی خواجات چرا پولشو میگیره انجام میده برای شما رو چون بچه اول طبیعی بوده حتما قبول نکرده

من خودم پیش دکتر فروهر سربندر عمل کردم 

میخوای شمارشو بهت بدم یه سر برو پیشش

دکتر کجباف هم اگه خواستی یه سوال کن پیشش خیابون منتظری میشینه

شما اولی رو سز کردید؟ آره عزیزم‌حتما شمارشو بده 

من هم اولی و هم دومی رو پیش دکتر فروهر سز کردم اولی خود سربندر دومی تامین اجتماعی ماهشهر

خیلی دکتر مهربون و خوش اخلاقی و دستشم خیلی خوبه اصلا اذیت نشدم برعکسش اصلا از اخلاق خواجات خوشم نمیاد

راستی خیابون منتظری مطب داره؟یا توی سربندره؟

نه سربندره

البته مثل اینکه بعضی روزها درمونگاه سپاه هم ویزیت میکنه میخوای یه سوال کن

ولی ماهشهر هم عمل میکنه

2790
2778
2791
2779
2792