engineering مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 948 عنوان شغلتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 123 پست صادقانه بگید لطفاً 1402/04/13 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monmonkij عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1868 نسبتی باهاش داری؟ نه شنيدم كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم
انورگودیوووف عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 2641 نه شنيدم اها.قبلنا باهام مسرف میکردیم مواد من ترک کردم ولی اون ترک نکرد ی برادر هم داشت خیلی وضش افتضاح بود درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
monmonkij عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1868 اها.قبلنا باهام مسرف میکردیم مواد من ترک کردم ولی اون ترک نکرد ی برادر هم داشت خیلی وضش افتضاح بود برادرش هم مرد. كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم
monmonkij عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1868 اها.قبلنا باهام مسرف میکردیم مواد من ترک کردم ولی اون ترک نکرد ی برادر هم داشت خیلی وضش افتضاح بود شما از قديمياى اونجايد؟ كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم
انورگودیوووف عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 2641 شما از قديمياى اونجايد؟ اره خیلی وقتع خودم اسیاباد بدنیا اومدم درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
انورگودیوووف عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 2641 برادرش هم مرد. ارع برادر منم هم مرد سجاد قریشی میشناسیش درصف دشمنان کسی جز آشنایان نبود
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8291 کارگری میکنم گوجه چینی بامیه چینی ولی بیکارشدم چندروزه😔 انشاءالله مشکلاتت حل شده عزیزم هم همسرت بتونه زود کار کنه هم خودت کار خوب پیدا کنیروستا هستین؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
ارحمن14الراحمین عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 813 انشاءالله مشکلاتت حل شده عزیزم هم همسرت بتونه زود کار کنه هم خودت کار خوب پیدا کنی روستا هستین؟ نه عزیزم شهرهستم ولی میریم توی روستاکارمیکنیم میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8291 نه عزیزم شهرهستم ولی میریم توی روستاکارمیکنیم چرا نمیری تو فروشگاه ها کار کنی یا کارخونه ها اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
دخترمظلوم۲۲۴ عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1101 کارگری میکنم گوجه چینی بامیه چینی ولی بیکارشدم چندروزه😔 میخواید یک کار بهتون معرفی کنم کارش مجازی وراحت ودرامدشم خوبه #شهید جمهور شادی روح جمیع اموات وشهدا صلوات اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
دخترمظلوم۲۲۴ عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1101 شیرینی پز شیرینی خونگی دارم درآمدش خوبه قبلا برام سفارش میگرفتن نصفش و میبردن الان خود ... عاشق شغلتونم😍😍ان شاءالله بزودی زود کارتون پر رونق وبرکت بشه🥰 #شهید جمهور شادی روح جمیع اموات وشهدا صلوات اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
armita90 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4984 عاشق شغلتونم😍😍 ان شاءالله بزودی زود کارتون پر رونق وبرکت بشه🥰 قربونت عزیزم انشالله ممنون از دعای خیرت🥰
دخترمظلوم۲۲۴ عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1101 قربونت عزیزم انشالله ممنون از دعای خیرت🥰 زنده باشید گلم خواهش میکنم🥰 #شهید جمهور شادی روح جمیع اموات وشهدا صلوات اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗