2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها.قبلنا باهام مسرف میکردیم مواد من ترک کردم ولی اون ترک نکرد ی برادر هم داشت خیلی وضش افتضاح بود

برادرش هم مرد.

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
اها.قبلنا باهام مسرف میکردیم مواد من ترک کردم ولی اون ترک نکرد ی برادر هم داشت خیلی وضش افتضاح بود

شما از قديمياى اونجايد؟

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
کارگری میکنم گوجه چینی بامیه چینی ولی بیکارشدم چندروزه😔

انشاءالله مشکلاتت حل شده عزیزم هم همسرت بتونه زود کار کنه هم خودت کار خوب پیدا کنی

روستا هستین؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
انشاءالله مشکلاتت حل شده عزیزم هم همسرت بتونه زود کار کنه هم خودت کار خوب پیدا کنی روستا هستین؟

نه عزیزم شهرهستم ولی میریم توی روستاکارمیکنیم

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
کارگری میکنم گوجه چینی بامیه چینی ولی بیکارشدم چندروزه😔

میخواید یک کار بهتون معرفی کنم  کارش مجازی وراحت ودرامدشم خوبه

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
شیرینی پز  شیرینی خونگی دارم  درآمدش خوبه قبلا برام سفارش میگرفتن نصفش و میبردن الان خود ...

عاشق شغلتونم😍😍

ان شاءالله بزودی زود کارتون پر رونق وبرکت بشه🥰

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
قربونت عزیزم انشالله  ممنون از دعای خیرت🥰

زنده باشید گلم خواهش میکنم🥰