پردند مدیر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 5138 عنوان تولدددد😂❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 23843 بازدید | 5701 پست @asalarmy تولدت مبارک هانی ایشالا به تمام آرزو های قشنگت برسی😂❤️✨ 1402/04/12 | 22:47 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 الان بخوابم نصف شب پا میشم نمازم دیگه ب درد عمم میخوره 😌 هر چند تازه از شدت بی حالی نماز ظهرم ... مارم دعا کن حاجی ما تو مجلس لهو لعبیم🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 مارم دعا کن حاجی ما تو مجلس لهو لعبیم🤣🤣 اوه اوه 🤣من سست عنصرمنکن با من این کارو دلم میخواد😕محتاجیم ب دعا من کیم که بخوام کسی رو دعا کنم😔💔 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 اوه اوه 🤣 من سست عنصرمنکن با من این کارو دلم میخواد😕 محتاجیم ب دعا من کیم که بخوام کسی رو دعا ک ... شما پاکی ننم 😌😌🫴 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
پردند مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 5138 اره مریضیممممم مشکلیه 😂 ب جرم پیشرویی غیر مجاز دیگه بسته بابا😐💔 با مریضان صحبت نکنید آیه ۳۳ سوره بنگتنواسه این پرسیدم😂😂😂😂😂بعد به من میگه حسود😔💔😂😂😂
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 شما پاکی ننم 😌😌🫴 پاکی از خودته🤣🤣❤️❤️ من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 با مریضان صحبت نکنید آیه ۳۳ سوره بنگتن واسه این پرسیدم😂😂😂😂😂 بعد به من میگه حسود😔💔😂😂😂 زکی بشین بینیم با دوتا بزرگ تر دارن حرف میزنن نخود 🤣💔 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 پاکی از خودته🤣🤣❤️❤️ اون که صد البته😌 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 اون که صد البته😌 🤣🤣 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5232 @پردند @ایححححح @roseitaaa & ... من از دیروز رفتم جدی جدی😭😂الان 24 ساعت اینا میشه سمت سایتم نیومدم🔪گفتم تو که داری میری منم بشینم سر درسمولی سختههه وای خداااامیگنم خیلی خیلی سخت بوده کنکوره تف بهش Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 من از دیروز رفتم جدی جدی😭😂 الان 24 ساعت اینا میشه سمت سایتم نیومدم🔪 گفتم تو که داری میری منم بش ... برو برو درست بخون مث من تو عن گیر نکنی🥺خیلی سخت بوددددد من که نرفتم کلااا بچه ام من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5232 برو برو درست بخون مث من تو عن گیر نکنی🥺 خیلی سخت بوددددد من که نرفتم کلااا بچه ام ... نمیدونم اونجور نوشتی اعصابم خورد شد کلا نیومدم سایت😭😂😂😂بعد الان با اعلان ها پشمام داره میریزه🔪دوست دارم برم دست و دلم به درس نمیره ولی مجبوووورم اهآره خیلییی سخت بوده ریاضی چقدر وحشی بووود🤦🏻♀️😐 Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 من با دفترچه اخر پا شدم 🤣🤣برو عزیزمم برو موفق شو گل من همیشه هستم کوک و نگه میدارم تا بیای خوب مواظبشم مطمعن باش @melikajbb من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5232 من با دفترچه اخر پا شدم 🤣🤣 برو عزیزمم برو موفق شو گل من همیشه هستم کوک و نگه میدارم تا بیای خوب م ... باز خداکنه خوب داده باشییی😭😂❤️واقعا دارم میرممم عرررر پشت سرم آب بپاشید😭😂😂😂دعا کنید سال دیگه رتبم خوب شه راحت شم برگردم عررر😭😂😂😂نه کوک دستم میمونه به کسی نمیسپارمشقراره کوک اصلا غم خوار روزای سختم باشه 😌😂🤝 Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 باز خداکنه خوب داده باشییی😭😂❤️ واقعا دارم میرممم عرررر پشت سرم آب بپاشید😭😂😂😂 دعا کنید ... خدا از دهنت بشنوه 🥺❤️این سایت دیگه بدرد نمیخورع همش چص چصی شده بعد ایتک 😐حالا من میام تو میخوایبری 🤣انشاالله که میشه من بهت ایمان دارم ❤️😉روحیشواسه این چیزا خوب نیست اصلاا بچم زود رنج ولش کن بزا بیاد اینور 😌 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
melikajbb عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 5232 خدا از دهنت بشنوه 🥺❤️ این سایت دیگه بدرد نمیخورع همش چص چصی شده بعد ایتک 😐 حالا من میام تو میخوا ... ایشالاااچصی نیست سر میزنم دوسه بار تو هفته ولی باید بشینم مثل سگ بخونم😭😂😂 کاش بشهه وای😭😂😂نه خودش راضیه جاش اینجا خوبه 😌😂😂😂تازه اون باید حرص کنکور منو بخوره من حرص سربازیشو🤦🏻♀️😂😂😂پس یر به یر میشیم🤝 Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...