2777
2789

دیشب ی نفر تو تاپیکا بم گفت میدونم ارمیا خفنن 

ول من از کاربری شما میترسم 😐😐😐😐🔪🔪🔪🔪

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عسل میبرمت پی میزنمت خون بالا بیاری

💩💩💩💩🔪🔪🔪🔪 یاد بگیر ع این عنه ببین اینم گوگول مگوله ول عصبی ن ی جا نشسته با لبخند 

گوگولی؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کنکوریای تاپیک بیاین تاپیک اخر من سرشماریه

دیشب ی نفر تو تاپیکا بم گفت میدونم ارمیا خفنن  ول من از کاربری شما میترسم 😐😐😐😐🔪🔪🔪🔪

راس میگه ادم از شما میگرخهه🥺

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

همش همون پنجوله  یس😌🤣  خندم زیباست

اره اره تو راس میگی 😕

خدای من باورش برام سخته دایی 🤣🔪

چی بود اون ایموجی اخمالو همینو بزار دیگه

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤