2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یکی حرف نزن

🤣🤣 بچه ها سوژه امشب جور شد 

دختره گریه میکنه زاری میکنه 

اشک میریزه از برای من از برای تو 

یکیو بزن یکیو نزن🤣🤣🤣🤣 

همه رو داری میزنی حجی چته؟ 

چخ چخ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اگرم داشتی از امشب دیگه نداری😂💔 خواهش میکنم گوگول بگولی😂 یادت باشه یه دفعه جریان این گوگول بگول ...

😑🤣🤣🤣🤣

هنوزم دارممم

الان بگوو

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
صگ اخلاقیاتو دوس تا حالا کسی رو که کپ من باشه پیدا نکرده بودم نیمه گمشدم خود ناناستی

و نمیه منم خود گوگولته 

پیش پیش گربه قشنگم 

ناز ناز مست و ملنگم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید خب عاره .. ولی اون با هیچ کدوممون خیلی صمیمی نبودههه ک نمیشناسیمش کامل ماها :/

هوممم 

ولی در کل من چشم آب نمیخوره که دایی مثبت جز خانواده اش به کسی دیگه وابسته شه😂💔😔

هم خوبه هم بد ..

راستش اولش سخته ول خوبه انصافا خ خوبه

دعوا تموم شد؟برم یا چی

ازت هواداری کردما فیوریت 

کیه ک قدر اونی بدونه اصن اونی خر کیه 

برو لالا 😑