پردند مدیر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 5138 عنوان تولدددد😂❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 23843 بازدید | 5701 پست @asalarmy تولدت مبارک هانی ایشالا به تمام آرزو های قشنگت برسی😂❤️✨ 1402/04/12 | 22:47 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 البته🫂بیبی... اونم هست🤌🏻 من چندتا خواهر برادر دارم بگوشک نشم😔😂 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 لامصب نمیتونم برم ترکت کنمم😕🔪 ولی تو رفتی منو ترک کردی🚶🏻♂️🥺 وایی مرییی رفتم از اتاق کتاب بردارم یهوو دیدم دارم خونه رو میسبامممم حالااا فک کننن چیی شد افریننننن کوکییی اومد لایووو با یک و پنجاه چهار ثانیهههعع و کیهععع که لایوششش ندیدد؟؟ افرینننن مننن 🥲🥲🥲 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
پردند مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 5138 همون که خودت میدونی عزیزم😂 جوابگو این مارکولک بازیااات🤣 راستی کلاس چندمی ؟۹ام؟؟مغزم کار نمیکنه ععع خدایی من کجا مارمولک شدممم😔💔😂 گبلم شیکست برو دیگه پشتتم نگاه نکن💔😔😂نه هشتم میروم😂💔😔
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 عع وا حیا کن 😔💔😂 به نظرت مگه میاد چه خبر باشه اینجا 😔💔😂 حالووممم بدعععا ولمممم کنیننن لایوووو جی کی از دست دادمممم😩😩🔪🔪💔💔💔💔💔 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 خیلی :( 😂 😂😂من چندمیم ارشدم؟؟نبودی چند روزاااا نگفتی دلتنگت میشم؟؟ من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
نینی_خرس_تاتا عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3378 😂😂من چندمیم ارشدم؟؟ نبودی چند روزاااا نگفتی دلتنگت میشم؟؟ آره فعلا بزرگترینشونی😂🤌🏻بودم که آروم میومدم میرفتم :( 🦭🤍
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 وایی مرییی رفتم از اتاق کتاب بردارم یهوو دیدم دارم خونه رو میسبامممم حالااا فک کننن چیی شد افریننننن ... اخ اخ خو چرا میسابی نصف شب دختر😐🤣موقع اش کار نمیکنه هااا ببینش 🥺نگران نباش منم ندیدم خیالت راحت😕ب دخترا بگو کی دیده چکیده وار بگه بهت من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 وایی مرییی رفتم از اتاق کتاب بردارم یهوو دیدم دارم خونه رو میسبامممم حالااا فک کننن چیی شد افریننننن ... میگم نه پیج نداره کوکی ؟تو پیج اصلی میزاره؟؟ من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 ععع خدایی من کجا مارمولک شدممم😔💔😂 گبلم شیکست برو دیگه پشتتم نگاه نکن💔😔😂 نه هشتم میروم😂💔😔 تف از تصوراتمم داری کوچیک تر میشی😐😂هارت بروکن شدتو چسپ بزنم؟؟ من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 آره فعلا بزرگترینشونی😂🤌🏻 بودم که آروم میومدم میرفتم :( خدا رو شکر بزرگم کدومش اذیتت میکنه ب عنوان خواهر بزرگ وظیفه ام انجام بدم جرش بدم برات😂😂بودی و سراغ منو نگرفتی؟😔😒 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 اخ اخ خو چرا میسابی نصف شب دختر😐🤣 موقع اش کار نمیکنه هااا ببینش 🥺 نگران نباش منم ندیدم خیالت را ... خودم دیدم 🔪🔪ولییی دیررر. یک دقیقع زود رسیده بودم وقتی لایو بود می دیدمش ن وقتی تموم شد😩🤣🤣 ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
roseitaaa عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 24078 میگم نه پیج نداره کوکی ؟ تو پیج اصلی میزاره؟؟ نه کوکی گفتم که پجیش. پاک کردهتو برنامه ویورس میزارن همشون ... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....
نینی_خرس_تاتا عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3378 خدا رو شکر بزرگم کدومش اذیتت میکنه ب عنوان خواهر بزرگ وظیفه ام انجام بدم جرش بدم برات😂😂 بودی ... هیچکدوم:)نه بحث اون نبود بیبی :) زیاد مودم اوکی نبود....ناراحت نباش:))) 🦭🤍
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15214 خودم دیدم 🔪🔪ولییی دیررر. یک دقیقع زود رسیده بودم وقتی لایو بود می دیدمش ن وقتی تموم شد😩🤣🤣 اخیی😢اشکال نداره دفعه دیگه جبران کن🤣🤣 من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤