2777
2789
عنوان

مردود شدم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 5620 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲من نهمو تموم کردم ینی میگی دهم خیلی سخته بعدشم بازم اگر ناراحت نمیشی و مشکل نداری غیرانتفاعی معل ...

بنظر من ک بعد از نهم وارد دبیرستان میشی کلا داستانشون جداس

هیچ ربطی بهم ندارن، اگ معدل نهمتو بیستم گرفته باشی فک نکن تجربی میتونی موفق شب چون کلا ربطی به نهم ،هشتم و... نداره

وارد یه دنیای دیگه میشی 🥲

😐والا هر رشته ای ریاضی داره  حتا انسانی با اون همه حفظیاتش ی ریاضی هم کنارش داره

بحث اینه که کله موضوع چیزی که داری درباره اش درس میخونی ریاضیه و بیشتری ها حال نمیکنن از طرف دیگه هم خیلیا میگن بازار کار نداره

اتفاقا الان تو کنکور امسال نزدیک ۱۵۰۰۰۰ شرکت کننده ریاضی هست چون آمار قبولی اش زیاده همه دارن میرن این رشته نسبت به سال گذشته نزدیک ۳۰۰۰۰ بیشتر شده

عزیز شما کمتر شدی دبیر 9,75داده که تا جای ممکن به معدلت کمک کنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیز شما کمتر شدی دبیر 9,75داده که تا جای ممکن به معدلت کمک کنه

دقیقا منم نظرم همینه

اینکار کرده هم مجبور شه دوباره بخونه و امتحان بده

هم معدلش پایین نیاد

اگه نه هیچ معلمی نمیاد ۹.۷۵ بده حتی تو امتحان نهایی از یجا تین بیست پنج صدمو اضافه میکنن چه برسه امتحان مدرسه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
خدایی به چی ریاضی دل بستی رفتی رشته ریاضی🤐🤨

به درسش علاقه داشتم اونطرف هم خیلی آینده داره 

الان خواهرم مهندسی کامپیوتر خونده دانشگاه شریف ۲۴ سالشه ماهی بالای ۴۰ درآمد داره ولی داداشمم تجربی بود رشته‌ش قبول نشد اینجا الان کانادا دندون میخونه ۲۶ سالشه ولی درآمدش الان از طریق مربیگری شناعه 

یه دختر ۱۶ ساله 😅💘
چه رشته ای میخوای بری؟کاردانش؟

نه 

به چند تا چیز علاقه دارم مثل یادگیری زبانای مختلف،کامپیوتر، عکاسی و...

فقد نمی‌دونم مشکل از من بوده ک مردود شدم یا از مدرسه

چون توان توضیح دادنشو ندارم ک چقد ی مدرسه میتونه بد باشه!

تنها چیزی که براشون مهم بود موها و ناخنای بچها بودن

سه ماه اول دهمو معلم زیست نداشتیم!!!!

و همینجوری امتحان ترم اول دادیم

ولی جالبه در هفته ۲ ساعت دفاعی داشتیم🙂

[QUOTE=298995225]نه  به چند تا چیز علاقه دارم مثل یادگیری زبانای مختلف،کامپیوتر، عکاسی و... فقد نمی‌دونم مشکل ...[/QUOTچه بو ما دفاعی و سواد رسانه اینا آخر سال سوالای امتحان و دادن گفتن حفظ کنید بنویسین...

ببین وضعیت همکلاسان چطور بوده آخه اونام مثل تو بودن تغییر رشته نده تغییر مدرسه بده اگرم ازت بهتر بودن رشتت و عوض کن... رتبه چند شدی توکلاس؟

یه دختر ۱۶ ساله 😅💘