2777
2789
اخه من میگم مثلا اگه با نوشتن رو کاغذ درست میشد پس تلاش چی میگه این وسط؟ 

نوشتن رو نمیدونم ولی تو مغز وقتی حک بشه بهش میرسی منظورم همون آرزو هست اگه آرزویی داری حتما قابلیت رسیدن بهش رو داری و اگه نرسی بهش خودت نخواستی

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به چی رسیدی باهاش

واسه خودم نبود ، ی دفترچه خاطرات داشتم یروز الکی توش نوشتم کاش فلانی با ی شخصی ازدواج کنه اسمش حامد باشع چون ب اسم خودش میاد و همین اتفاق افتاد، 

نوشتم دخترعمم بچش پسربشه و شبیه خودش خیلی خوشگل مبشه و همون شد و چندتا دیگ الان حضور ذهن ندارم متاسفانه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

تا حالا باهاش به خواسته ای رسیدید؟ چی مثلا

بله کارم

حتی تو فکرم بود یه روز میرم مدرسه ام و برای دانش آموزای مدرسه ی دبیرستانم سخنرانی میکنم  زمانی ک محصل بودم الان معاون مدرسه دبیرستانم بهم پیشنهاد داد یه روز اگه تونستم برم مدرسه برای روحیه بچه ها براشون حرف بزنم

مجوز خونمون

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

واسه خودم نبود ، ی دفترچه خاطرات داشتم یروز الکی توش نوشتم کاش فلانی با ی شخصی ازدواج کنه اسمش حامد ...

میشه توش بنویسی سارا با محمد ازدواج کنه 😂😂😂❤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مثلا چه نتیجه ای؟ 

مثلا بهداز 8 سال از شر یه اشغال نجات پیدا کردم.توی خوابم نمیدیدم شوهرم طلاقم بده درکمال ناباوری خودش درخواست داد طلاق گرفتم..قبول شدن تو ازمون استخدامی...شوهرم هرکار کرد استخدام نشم پشت سرم بدگویی کرد ولی بازم خدا کمکم کرد...بچه دارشدنم..جنسیت بچم که عاشق دختر بودم..سزارینی شدم...طلا خریدنم وهزارتا مورد ریزودرشت دیگه.خدایا شکرت

میشه توش بنویسی سارا با محمد ازدواج کنه 😂😂😂❤

واسه خودمو حسام نوشتم واسه توم محمدو مینویسم الان😂🚶🏻‍♀️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

مثلا بهداز 8 سال از شر یه اشغال نجات پیدا کردم.توی خوابم نمیدیدم شوهرم طلاقم بده درکمال ناباور ...

چه جالب 😍 خوب خودت مثلا برای اون ازمون استخدامی خوندی دیگه؟ 

واسه خودمو حسام نوشتم واسه توم محمدو مینویسم الان😂🚶🏻‍♀️

😂😂❤فداتشم مرسی ان شاءالله  حاجترواشی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆